GIGA GUEST: Binnenkijken bij Judith

12-12-2015

I am…
Joe! Ik ben Judith, 22 jaar en woon sinds eind mei 2014 samen met vriendlief (en Poes) in de gezellige stad Meppel. Momenteel loop ik stage op de web redactie bij het leukste woonblad van Nederland: vtwonen. Verder volg ik de opleiding communicatie en werk ik als frituurster in de plaatselijke snackbar. In mijn vrije tijd maak ik vooral vriendlief knettergek met al mijn interieurveranderingen en schrijf ik artikelen voor mijn eigen interieur en lifestyle blog www.judith-huls.nl


 
Dingen die je echt moet weten..
Dingen die je moet weten voordat je verder leest: ik ben verslaafd aan alles wat met interieur te maken heeft, houd van Scandinavisch interieur, gek op mini plantjes, liever geen brocante inrichting, heeft een tikkeltje humor (althans dat zeggen ze), kan niet zonder Instagram en kan soms ietwat sarcastisch uit de hoek komen.
 
Vanaf vandaag ben ik gastblogger voor Giga Meubel en hoop ik jullie net zo verslaafd te maken aan interieur als dat ikzelf ben. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en kom binnenkijken in ons huis(je).Binnenkijken bij Judith
31 december 2013 kregen vriendlief en ik de sleutels van ons huis. Een tussenwoning van een drie-onder-een-kap huis in het hartje van Meppel. Maar pas vanaf eind mei 2014 wonen we in ons huis. Want we moesten werkelijk waar alles aanpakken. Zo hebben we er een muur uitgesloopt, moest de elektriciteit opnieuw aangelegd worden, was de badkamermuur aan vervanging toe, kwam er een CV ketel in huis en zo kan ik nog wel even doorgaan… Maar daardoor hebben we ons huis wel kunnen omtoveren tot onze eigen smaak.Voor ons was het eigenlijk vrij duidelijk wat betreft de kleuren in huis: Alles het liefst zo wit mogelijk, met een vleugje grijs en houttinten. Zo gemakkelijk als dat ging met al het verf en behangwerk. Zo moeilijk ging het in het begin met de meubels. We hadden eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje wat ook totaal niet onze stijl was. Maar het interieurmens in mij veranderde dat gelukkig al snel (soms ben ik zo blij met haar). De woonstijl die ons huis het beste omschrijft is Scandinavisch met een tintje industrieel.
 
Mijn favoriete plekje in huis
Als ik moest kiezen wat mijn favoriete kamer in huis is, dan is dat toch echt wel de woonkamer! Met onze nieuwe bank heb ik eindelijk de woonkamer kunnen inrichten zoals ik dat al die tijd wilde. Van de plek alleen al kan ik gelukkig worden. Zo word ik gelukkig van onze hoekje met de draadmand met plaids, de grote IXXI boven de eetkamertafel, de open kast en niet te vergeten onze nieuwe bank.


 
Meer binnenkijken
Niet genoeg gezien? Op Instagram deel ik dagelijks kiekjes uit ons huis! Je kunt mij vinden onder de naam: @juudithhuls. Ik vind het leuk om nieuwe feeds te ontdekken, laat even een like of reactie achter en vergeet mij niet te volgen! Heb ik je al een (ieniemienie) beetje meer verslaafd gemaakt aan interieur?
 
Tot snel!
 
Liefs, Judith
www.judith-huls.nl | @juudithhuls