GIGA GUEST: Binnenkijken bij Kim

30-12-2015

WIE BEN IK
Mijn naam is Kim Huisman, ik ben 23 jaar en woon in Hoorn. Sinds begin oktober heb ik het ouderlijk huis omgeruild voor mijn allereerste eigen appartement. In het dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam als gezinshuisouder in de jeugdzorg en heb ik, samen met een vriendin, een eigen bedrijf in handgemaakte leren tassen opgezet, genaamd Bagalize.Vanaf vandaag begin ik als gastblogger voor Giga meubel en zal ik tweewekelijks een blog gaan schrijven over alles wat mij bezig houdt op interieurgebied. Vandaag laat ik jullie mijn huis zien!

Ik heb interieurstyling altijd interessant gevonden, maar sinds ik op mijzelf woon ben ik het nog leuker gaan vinden. Voordat ik mijn huurcontract had getekend wist ik al precies hoe ik mijn huisje wilde gaan inrichten. En ja het is een huisje, want het telt maar liefst 50 hele vierkante meters. Klein en knus, ik hou ervan! Ik was opslag verliefd toen ik de erker zag en wist meteen dat dit mijn thuis zou worden.MIJN STIJL
Ik hou van stoere/industriële meubelen, Bohemian & Etnische invloeden, natuur tinten, en vooral een rustige maar toch krachtige inrichting. Ik ben gek op zwart/wit, maar een mooi gekleurd kussen met een tof patroon mag ook zeker niet ontbreken. (Oke.. Soms dan..)


HUISDIEREN
Typerend in mijn interieur zijn toch wel mijn 'huisdieren'. Lees: een buffelschedel aan de muur, een schapenvacht op de stoel en een koeienhuid op de grond. Bij iedere schapenvacht en buffelschedel die ik in de winkel tegenkom zit ik in gedachten alweer te bedenken waar ik hem kwijt kan. Een lichte verslaving misschien? In mijn woonkamer ligt een koeienhuid die vrijwel het grootste deel van mijn woonkamer bedekt. Aan het begin had ik nog een lichte twijfel of hij niet TE aanwezig zou zijn, maar ik ben super blij dat ik hem heb gehouden, een echte eyecatcher als je binnenkomt.FAVORIETE PLEK
Mijn favoriete plek in huis is toch wel mijn woonkamer. Ik ben gek op mijn salontafel die ik zelf heb gemaakt, mijn lockerkast van loods5 en mijn stoere spotlight lamp van de Basic Label. Laten die nou net allemaal in mijn woonkamer staan! Naast mijn meubels wordt ik ook erg blij van het licht dat door mijn erker in mijn woonkamer schijnt. Ik kan daar gerust een tijdje, uiteraard met een grote kop thee, naar buiten kijken. 

MEER ZIEN?
Op mijn instagram account deel ik dagelijks foto's van mijn huis of andere inspirerende foto's waar ik ontzettend blij van word. Neem een kijkje & laat gerust een comment achter. Ik vind het erg leuk om nieuwe feeds te ontdekken, daar haal ik namelijk ook heel veel inspiratie uit. Toch grappig dat instagram he? Iedereen inspireert elkaar weer, super leuk! 


Tot snel! 

Liefs Kim, 
@industrial.interieur