GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Lindy

15-11-2016

EVEN VOORSTELLEN
Toen ik de oproep “gastblogger gezocht” op jullie instagram las, twijfelde ik geen moment en heb ik direct gereageerd.  Nou hier ben ik dan! Wat ontzettend leuk dat ik het komende half jaar, 6 leuke blogs mag schrijven over mijn grote passie interieur. Mijn naam is Lindy, woonachtig in Goutum samen met mijn vriend, hond en kat.
 

 
VAN JAREN 30 NAAR NIEUWBOUW
In maart dit jaar hebben wij ons jaren 30 stadshuisje in Leeuwarden, verruild voor een ruime nieuwbouw woning in Goutum. Goutum is een dorp net buiten Leeuwarden. Toen de plattegrond eenmaal binnen was ben ik direct begonnen met tekenen en inrichten, waar komt wat te staan. Om goed te bepalen wat onze stijl zou gaan worden ben ik maanden aan het verzamelen, knippen en plakken geweest. Zo is er een mooi moodboard ontstaan van uiteindelijk 8 A4tjes lang.
 

 
NIEUWE STIJL
Na een vrij landelijke inrichting in ons jaren 30 huis, wisten we direct dat het roer helemaal om ging. Ik zou onze stijl omschrijven als stoer met een kleine twist. De twist staat voor items die er niet direct stoer uitzien, maar die voor ons een belangrijke waarde hebben en dus zijn meeverhuisd. Door een kleine aanpassing of een likje verf vormen deze items nu één geheel  met onze huidige stijl en kunnen ze dus nog een ronde mee.  De hoofdkleuren in ons interieur zijn groen (in verschillende tinten), grijs en zwart. Ik houd van mix & match, DIY-en en zeker niet alles hoeft nieuw te zijn.
Je vindt mij dus ook regelmatig op rommelmarkten of in kringloopwinkels.
 

 
Ik ben al langer bezig met interieur, maar durfde het nooit openbaar te laten zien. Een collega heeft me afgelopen augustus overgehaald om toch een instagram account aan te maken en sindsdien ben ik verslaafd;). Iedere dag ben ik aan het schuiven, veranderen en er gaat geen week voorbij dat ik niet met iets nieuws thuis kom. Dat mijn vriend het soms niet meer ziet, snap ik dus heel goed.
 

 
Lijkt het je leuk meer te zien? Dagelijks post ik een foto van mijn interieur op instagram @inhuis_bij__linn88.
 
Tot gauw!
 
Liefs,
Lindy