GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Miranda

15-02-2017

Hallo volgers van Giga Meubel, leuk dat jullie even bij mij binnen komen kijken. Ik ben Miranda Becker Hoff, 38 jaar, eigenaresse van en fotograaf bij PictureMi Photography (picturemi.nl), getrouwd, moeder van 3 kids en woonachtig in Den Haag.
 
Ook ik mag sinds deze maand mij voegen aan het lijstje gastbloggers voor Giga meubel. Hoe leuk is dat! Toen ik de oproep van Giga meubel voor gastbloggers voorbij zag komen voelde ik mij gelijk aangesproken. Foto’s maken, schrijven en een grote liefde voor interieur. Mij op het lijf geschreven.
 

 
Al vanaf jonge leeftijd ben ik  bezig met het perfecte plaatje. Dat voerde ik overal in door, van een mooie presentatiemap maken op school tot een gezellig en opgeruimde tienerkamer. Het liefst alles (visueel gezien) dus zo tip top mogelijk. Niet heel gek dat ik nu ook in mijn huis en werk streef naar dat perfecte plaatje.
 
In de praktijk is dat vooral thuis een uitdaging want mijn 3 kids vinden het een sport om dat plaatje continue te verstoren door bv lekker alle kussen op de grond te gooien of  hun acrobatentrucs uit te voeren op de bank. En dan hebben we sinds dit weekend ook nog een pup in huis die waarschijnlijk graag met de jongens mee gaat doen.
 
 
 
Dit is overigens ook de reden dat ik heel bewust nog even wacht met het aanschaffen van een nieuwe bank en kleed. Maar des te leuker vind ik het om mijn huis af en toe te pimpen met mooie accessoires, kussens of een nieuw kleurtje op de muur.
 
Ik hou van lichte en natuurlijke tinten met een stoere twist. Daarom vind je bij mij veel zwart, wit, grijs, lichtgroen en hout.
 

 
Verder wordt ik altijd héél erg vrolijk van een mooie bos bloemen op tafel. Zonder bloemen voelt het kaal en ongezellig in huis. En het leuke vind ik dat door de keuze van de bloemen het er elke week  weer een beetje anders kan uitzien.
Het liefst stel ik mijn boeketten zelf samen uit allemaal verschillende losse bloemen. Heel fijn dat wij een bloemist hier om de hoek hebben waar dat kan.
 
Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben kunnen krijgen van mijn interieur stijl en laat jullie heel graag de komende 12 maanden meer zien.
 
Tot de volgende keer!
 
Liefs Miranda