GIGA GUEST: Binnenkijken bij Muk

14-08-2016

Wie ben ik?
Mijn naam is Muk, een unieke naam die ik met trots draag! ik ben 22 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriend in het pittoreske Middenbeemster. Ik ben werkzaam als fotograaf, online marketeer en eventmanager en houd me daarnaast bezig met interieurstyling. Ik houd ervan om lekker druk te zijn, door thuis met ons interieur bezig te zijn maak ik mijn hoofd leeg.Thuis ben ik dan ook altijd aan het 'rommelen'. Schuiven met stoelen, in de weer met verf en op zoek naar kringloop projectjes zijn wekelijkse kost! Mijn vriend zegt gekscherend regelmatig dat hij vaak in een nieuw huis thuis komt. En dat huis is behoorlijk nieuw! Het is onze eerste woning, een nieuwbouw koophuis. Het was dan ook een flinke uitdaging om van een betonnen box, een sfeervol huis te maken. Hier zijn we nog steeds mee bezig, de komende weken lees je daar meer over! Gelukkig deelt mijn vriend het doel om ons huis steeds meer een thuis te maken en krijg ik zelfs soms suggesties 'of dat misschien niet leuk is?'!Mijn stijl
Ons huis heeft een hele duidelijke basis: basic Scandinavian. Vanuit daar kunnen we namelijk alle kanten op. Zo vind je bij ons de Urban Jungle trend terug in de hoeveelheid planten, een stukje bohemian door middel van gave prints en mooie materialen en combineren we deze met rauwe elementen zoals grof hout en staal. Ik denk er vaak niet teveel over na wat ik koop voor in huis. Vind ik het mooi? Ja? Dan gaat het mee naar huis en bedenk ik daar pas wat ik er mee ga doen. Zo vond ik laatst een industriele kast op marktplaats bij een boer in het dorp. Ik ben er ontzettend verlief op, maar hij pastte totaal niet bij de meubels die we hadden. Deze is dan ook verplaatst naar de zolder, die een industriele stijl meekrijgt zodat mijn vriend zijn eigen 'mancave' heeft. Er verandert dus regelmatig een hoop in huis en de lijst met projectjes is oneindig. Door middel van mijn instagram account houd ik iedereen hiervan op de hoogte. Zo kun je straks lezen wat er allemaal kwam kijken bij het inrichten van ons nieuwbouwhuis en wat er allemaal nog op de planning staat. De komende weken zal ik onder andere daarover schrijven en in de tussentijd kun je me volgen via mijn account @muk.vl.

Tot snel! Muk