GIGA GUEST: Binnenkijken bij Rianne

19-12-2015

EVEN VOORSTELLEN
Ik ben Rianne (27) en woon samen met Robert (31). Sinds 1jaar wonen we samen in een nieuwbouw woning in Driel. Driel is een rustig klein dorpje dicht bij Arnhem. Omdat we er nu 1jaar wonen moet er nog wel wat gebeuren in en rond het huis,maar we komen er langzaam steeds dichterbij! Ik ben hairstylist van beroep en werk 4 dagen in de week in de salon. Omdat ik een beroep heb waarbij ik veel bezig ben met de nieuwste trends op het gebied van haar en mode merk ik dat ik dit nu ook leuk vind op het gebied van woontrends. Ik ga de komende tijd voor Giga Meubel blogs schrijven. Waarbij jullie een kijkje in me huis nemen. Verder zal het gaan over onze woonstijl en ons interieur, de nieuwste trends en leuke diy-projecten.


 
ONZE STIJL 
In het begin was het vooral samen even zoeken naar wat we allebei mooi vonden. Tijdens het shoppen merkten we dat we toch niet altijd op een lijn lagen. Nu is het gelukkig wel anders...(soms dan haha, mannen;)) Onze stijl is industrieel, we combineren natuurlijke materialen zoals hout graag met stoere meubels van staal en beton. 


 
Met accessoires kleed ik het huis warm aan. Onder andere door het gebruik van mooie kussens, plaids, vachten en vazen met daarin een mooie tak of blad en kandelaars. En planten in huis maakt ook echt een verschil! Hierdoor krijg je echt het 'urban jungle' gevoel. 


 
DE SLAAPKAMER 
Onze slaapkamer heeft een Scandinavische feel. Hij is sfeervol ingericht met veel lichte kleuren, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout. Onze vloer is een hergebruikte oude houden vloer! Dit geeft een cool effect. Daarnaast gebruik ik ook graag materialen zoals riet, linnen en ik hou erg van handgemaakte items. Het is dus echt een plek waar je tot rust komt. 


 
HOE KOM IK AAN INSPIRATIE?
Mijn inspiratie haal ik met name van Instagram. Ook blader ik graag door woonmagazines en in Arnhem zitten een aantal winkels waar ik graag kom voor inspiratie, maar ook om natuurlijk wat mooie items te kopen. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn huis. De komende periode zal ik maandelijks wat van me laten horen!
 
Liefs Rianne

@aarnsrianne