GIGA GUEST: Binnenkijken bij Sandra

22-12-2015

WIE BEN IK?
Hallo, hier ben ik dan. Ik ben Sandra, 38 jaar en al 16 jaar samen met Pieter en trotse mama van zoontje Finn (10 jaar) . Wij wonen in een split-level woning in Grave, een plaatsje in Noord-Brabant. Een klein mooi vestigingsstadje aan de Maas. 

Ik ben vereerd dat ik uitgekozen ben als gastblogger voor Giga Meubel. Sinds een half jaartje presenteer ik met veel liefde mijn huis op social media. Onder andere via mijn persoonlijke facebook pagina en natuurlijk ben ik te vinden op Instagram als @_finntage. Kijk naar de naam van mijn zoontje en jullie weten meteen waar de naam Finntage vandaag komt.HOE IS FINNTAGE ONTSTAAN?
Finntage is ontstaan uit mijn passie voor alles op gebied van wonen, graag inspireer ik volgers met mijn inrichting en hippe trends. Liefde voor alles op gebied van interieur heb ik altijd al gehad, ik verslind woonbladen , volg alle woonprogramma’s en ik heb een instagramduim. Toen we ons eerst huisje kochten, zo’n 15 jaar geleden kon ik helemaal los, vooral met kleur, onze muren hebben in de loop der jaren heel veel verschillende kleuren gehad, want kleur op de muur, daar hou ik van!VERHUIZEN OF VERBOUWEN?
Vorig jaar zaten we op een punt van verhuizen of verbouwen. Voor het laatste hebben we gekozen en oh wat was dat fijn. We hebben werkelijk waar het hele huis onder handen genomen. Alles moest er aan geloven. Na 4 maanden stof happen kwam het absolute hoogtepunt voor mij: inrichten en stylen. Wat heerlijk om dit vanaf deze basis te kunnen doen. Op één item na zijn alle, maar dan ook echt alle oude meubels verdwenen en kwam mijn moodbord tot leven. Slechts een kast mocht blijven. Tijdens de verbouwing heb ik mijn tijd gestoken in het kaalkrabben van dit prachtige familie erfstuk.
'a hell of a job' maar uiteindelijk is het een echt pronkstuk geworden.


'SANDRA' STIJL
Bijna een jaar heeft het geduurd voordat ik mijn eigen stijl vond. Ik vind het leuk een echte eigen “Sandra” stijl te creëren en het resultaat wil ik in mijn blogs graag met jullie delen. Hiermee kan ik jullie hopelijk inspireren en kan ik mezelf onderscheiden.Mijn stijl kan je omschrijven als stoer, industrieel, vleugje retro/vintage, urban & groen. Volgens mij een perfecte aansluiting bij de stijl van Giga Meubel! Ik ben echt verslaafd aan accessoires en ik vond het daarom ook heerlijk dat ik mijn huis in winterwonderland kon veranderen, de cactussen maken plaats voor boompjes. SCHUIVEN, SCHUIVEN EN NOG EENS.... SCHUIVEN!
Als iets te lang op zijn plek staat wordt ik onrustig! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet schuif en/of wissel met spullen. Mijn mannen zeggen er maar niks meer van. Ik hou gewoon van verandering in huis, vloerkleed nummer vier is inmiddels gearriveerd en de afspraak met de schilder staat alweer op de agenda voor een ander kleurtje op de muur.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb kunnen maken met mijn verhaal en foto’s en neem eens een kijkje op mijn pagina @_finntage. Ik heb er zin in!

Tot snel.

En don’t forget: je eigen woonstijl blijft, trends vervagen..
 
Liefs Sandra