GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Stephanie

29-01-2017

Geweldig Interessant Gloednieuw Avontuur voor GIGAmeubel
Yeah! Schrijven, schrijven en nog eens schrijven! Soms moet ik een beetje gestimuleerd worden, maar uiteindelijk is schrijven dat wat ik het liefste doe. Ik ben Stephanie en ik ben nu 32 jaar en ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Elke maand zal ik voor GIGA meubel een leuke blog schrijven over alles wat mij inspireert op interieurgebied.

Als jong meisje was ik al dol op het tekenen en inrichten van huizen, ik maakte plattegronden en veranderde mijn kamer continue Wanneer wij op kampeervakantie gingen met het gezin zeulde ik van alles mee om mijn tent zo leuk mogelijk in te richten. Ik hou van interieur en alles wat daarmee te maken heeft. Maar ik hou ook van koken, lezen, paardrijden en fotograferen.

Twee jaar geleden had ik mij voorgenomen om gekoesterde momenten zo waardevol te maken, dat ik ze niet kwijt zou raken. Fotografie is daar een prachtig middel voor.Het delen van het moois in mijn leven begon toen ik mijn Canon spiegelreflexcamera kocht, een cursus volgde en een fotoclubje begon. Het clubje is helaas niet meer zo actief, maar mijn liefde voor fotografie nog wel. Een andere grote liefde is dus mijn huis. Oké, niet helemaal eerlijk, jullie kennen nu twee van mijn liefdes, maar mijn allergrootste liefdes zijn mijn man en mijn teckel Izzy.Vorig jaar kochten wij een huis in een leuk stadje in de randstad en ik ben nog steeds elke dag verliefd op de mogelijkheden van dit huis. Het was even een speurtocht, maar ondanks dat dit huis wel een restyle kon gebruiken was het precies wat we zochten. Hoe het moest worden, geen idee. Ik maakte een moodbord en het afstruinen van woonwinkels, instagram en voorzichtige discussies over onze totaal verschillende smaak hoorden er allemaal bij. Maar het kwam goed. Instagram verving mijn fotoclubje en de liefde voor de fotografie van mijn huis werd gedeeld. Spannend, maar ontzettend leuk. Het is geweldig om via Instagram inspiratie op te doen. Het is tijd om veel meer te schrijven, veel meer foto’s te maken, mijn huis als inspiratiebron te blijven gebruiken en verhalen achter alles wat ik de afgelopen jaren verzameld heb te schrijven en met jullie te delen. Ik wil jullie gaan laten zien waar en hoe ik inspiratie opdoe en ik zal zorgen voor wat leuke binnenkijkers. Ik hoop dat jullie mij blijven inspireren en ik hoop natuurlijk ook jullie te kunnen inspireren. Mijn allereerste tip: Heb je een nieuw huis gekocht en ben je toe aan een nieuw interieur? Wat voor mij heel prettig werkte was het volgende; Koop pas nieuwe spullen als de basis van je huis in orde is. Als je muren geverfd of behangen zijn en de vloer erin ligt, dan pas proef je echt de sfeer van je nieuw woning en kun je de ruimte goed ervaren en die spullen kopen die echt passen in je nieuwe huis.Lieve groetjes,

Stephanie
instagram: @jes_at.home