GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Suncheré

27-07-2016

Wie ben ik?
Ik ben Sucheré Felter, 29 jaar, woonachtig in een klein stadje in Noord-Brabant en voor het eerst in mijn leven schrijf ik een blog! Vanaf vandaag ben ik de nieuwe gastblogger bij Gigameubel en zal ik elke maand een blog voor jullie schrijven.Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met knutselen en fröbelen. Het zit gewoon in mijn genen. Na mijn opleiding voor modestyling en een baan als visual merchandiser, gooi ik over een tijdje het roer om. Ik ga werken als office manager en social media support, maar daarnaast wil ik een opleiding/cursus voor interieurstyling en fotografie gaan doen. Want hoe je het ook went of keert mijn passie voor interieur is onwijs groot!


 
Ons huis
Ik woon samen met mijn vriend in een jaren 30-woning. Toen mijn vriend het huis kocht heeft hij bijna alles binnen verbouwd, maar gelukkig alle mooie oude elementen intact gehouden. Toen hij daar net mee klaar was leerden wij elkaar kennen en gingen we vrij snel samen wonen, maar je begrijpt natuurlijk wel dat we vanaf dat moment tot en met nu nog steeds bezig zijn ;). Gelukkig dat we beiden geen hekel aan klussen hebben.


 
Mijn stijl
Ik houd ervan om regelmatig alles in huis te veranderen. Het liefst iedere week! Voornamelijk zijn dit de woonaccessoires, maar ik moet zeggen de kasten en stoelen zijn ook niet veilig voor hun “vaste” plekje. De basis in ons huis is rust. Het liefst verf ik alles wit, inclusief de eikenhoutenvloer. Jammer genoeg denkt niet iedereen in dit huis er zo over, daarom hebben we voor een mooie middenweg gekozen.

De strakke witte muren met de oude houten vloer die uit een kunstgalerij komt, zorgen samen voor een rustige en warme sfeer. Als kleuraccent hebben we zwart en een beetje groen. Nu moet ik wel zeggen dat het groen me alweer gaat vervelen, maar dat komt vast en zeker nog wel aan bod in een andere blog ;)


 
Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierig heb kunnen maken naar mijn blog en ons huisje. Natuurlijk kun je mij ook volgen op Instagram, waar ik elke week foto’s plaats van ons huis, klusprojecten en diy ideeën. Ik ben in ieder geval heel enthousiast!
 
Liefs,

Suncheré
@sun_felter