GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Suzanne

03-02-2017

Hi!
Vanaf nu mag ik de komende tijd gaan schrijven voor Giga Meubel als gastblogger.
Even voorstellen want dat hoort erbij! Ik ben Suzanne en woon in het Groene Hart van Holland.Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik bezig met interieur; mijn eigen kamertje veranderen ook al was deze piepklein. Maar ook kon ik mijn hart op halen bij het knutselen aan mijn Barbiehuis. Van een bananendozen maakte ik dan een groot huis, uren was ik er zoet mee.

Nu kan ik er echt van genieten om uren te scrollen op de site van Pinterest, foto’s bekijken op Instagram en bladeren door magazines met een kop thee erbij.
 

 
Twee en half jaar geleden kreeg ik op mijn verjaardag de sleutel van mijn eerste koophuis. Wat is dat gaaf om een nieuwbouwappartement te hebben. Het is een fijn en knus appartement van 36m², niet groot maar precies goed voor mij! In mijn huis moet je daarom creatief met de ruimte om gaan. Lichte kleuren en niet te veel poespas.  

De basis van mijn interieur is wit en lichtgrijs. Een wand heb ik licht mintgroen gemaakt, zo komen mijn witte kasten mooi uit. Nu na ruim twee jaar dezelfde kleur op de muur kriebelt het toch om weer eens de kwast te gaan pakken. Wordt vervolgd ;)
 

 
Doordat ik een open keuken heb wilde ik graag dat deze mooi aan zou sluiten bij de rest van mijn huis. Wit en grijs zie je daarom ook terugkomen in de keuken. Ik houd van strak en simpel, geen grepen en een werkje op de kastdeuren. Hoogglans wit is het geworden. Doordat ik geen bovenkastjes kwam ik wel wat ruimte te kort maar dit loste ik op door een losse kast aan te schaffen die ook hoogglans wit is. Past perfect!
 

 
Dit is hoe mijn huisje er op dit moment uit ziet.
Tot de volgende keer!

Liefs Suzanne