GIGA GUEST: Bordjes aan de muur bij Anouk

12-04-2017In mijn afgelopen blogs heb ik laten zien hoe ik onze keuken heb veranderd. Eerst kwam er een nieuwe koof en al snel kwam ik er achter dat ik toch nog iets miste. Ik twijfelde tussen een plank aan de muur maar weet dat ik soms heel graag alles van de muren af wil hebben. Gaatjes boren in onze muur wordt niet zo erg gewaardeerd dus ik moest op zoek naar een ander idee. Al heel lang kijk ik naar van die leuke foto’s van huizen waar bordjes aan de muur hangen. Altijd dacht ik dat wil ik ook wel. Maarja, zoveel gaatjes boren voor iets wat ik misschien zo weer zat ben leek mij niet zo’n goed plan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor plastic wegwerp bordjes , die kun je dan zelf met een stift in kleuren Dit vind ik leuk voor een kinderkamer of voor in de wc maar voor in mijn woonkamer vond ik dit niet zo toepasselijk.Ik koos toch voor de keramiek bordjes. 3 Verschillende maten met een verschillende print (zie foto hierboven). Ik ging op zoek naar een manier om deze borden op te hangen zonder dat er gaatjes in de muur hoeven te komen.  Je hebt van het merk Tesa hele handige muurhaakjes die je door middel van een plak strip op de muur kunt bevestigen. Je kunt op de verpakking kijken hoeveel gewicht er aan kan en dan kun je daar jou schilderij of bordjes aan hangen.

Aan de bordjes moesten natuurlijk ook nog haakjes komen. Dit deed ik via speciale plakkers die je aan je bordje kunt vast maken.Ik vind het erg leuk geworden en het geeft de keuken een speelse look. En ben ik het over een jaartje zat.. dan is het er zo af en is mijn muur nog helemaal mooi.Dit was alweer mijn laatste blog voor Giga Meubel, ik hoop dat jullie het leuk vonden mijn veranderingen in mijn huis te volgen. Jullie kunnen deze hierna nog steeds blijven volgen op mijn eigen website www.happynewday.nl of via mijn instagram account @anoukdekker
 
Liefs Anouk