GIGA GUEST: De Hal Van Sunchere

25-01-2017

De hal is lang en smal, dus hele spannende dingen kunnen we er eigenlijk niet mee. Oké spannend hoeft natuurlijk niet, maar een leuk kastje of iets dergelijks gaat gewoon niet.

De hal was eerst wit met een geverfde lambrisering van mint groen aan één kant. Op de één of andere manier trekken de tinten groen en grijs me altijd, maar zoals ik eigenlijk al van te voren weet ben ik kleur heel snel beu. Daarom besloot ik, hij moet weer helemaal wit! Wit verveeld namelijk nooit, toch!? :)


 
De muren zijn allemaal wit geverfd met Histor Clean reinigbare matte muurverf. Ideaal aangezien de gang smal is en ik er regelmatig met boodschappentassen tegenaan loop.

We hadden al antraciet kleurige grote tegels liggen waar we heel blij mee zijn. Maar om het ruimtelijke te laten lijken, is de voordeur in dezelfde kleur als de vloer geverfd.

Als je nu voor het huis staat en dan binnen komt, voelt het als één. Dus ik ben super blij!

Ik moet wel echt de credits geven voor mijn lieve (stief)vader die ondanks mijn onwijs vele ideeën, altijd helpt!

Door de spiegels lijkt de gang optisch iets ruimer. De twee buitenste spiegels heb ik bij de kringloopwinkel gescoord en zwart geverfd. De middelste spiegel is van metaal, dus een mooie materialen mix. Ook het kleine kastje voor de elektra heeft een nieuw knopje gekregen.

Om betere verlichting te krijgen heb ik een glazen bol als hanglamp gekozen en een klemspotje. Persoonlijk vind ik de glazen lamp mooi passen bij onze jaren 30 woning.

Voor de rest wil ik het zo clean mogelijk houden, dus niet veel accessoires. Ik ben benieuwd hoelang ik het volhoud ;)

 

Tot de volgende keer.

Liefs Suncheré

sun.styling