GIGA GUEST: De Kerstboom Van Anouk

14-12-2016

Kerstbomen in huis.
Het is alweer de laatste maand van het jaar. Dat bekend tijd voor veel kerst versiering en decoratie, lampjes, kerstballen en kerstbomen in huis. De December maand staat toch altijd weer voor een gezellige maand waar iedereen lekker in huis aan het rommelen is. En als er iets is wat de meeste vrouwen heerlijk vinden… dan is dat wel rommelen in huis.

De kerstboom.
Ja, ik vind het harstikke leuk maar ik hou persoonlijk gewoon niet zo van die grote groene bomen in mijn eigen huis. Bij andere vind ik het geweldig maar zelf twijfel ik elk jaar weer. Wij hebben zelf een witte kerstboom maar die staat op dit moment nog niet in huis. En daarom heb ik voor nu gekozen voor een houten kerstboom en een kerstboom van kaarten.De houten kerstboom.
4 jaar geleden scoorde ik deze houten boom omdat ik deze erg leuk vond op mijn kamertje bij mijn ouders thuis. En nog steeds vind ik deze boom een stuk leuker dan alle andere kerstbomen. Smaken verschillen en er zullen mensen zijn die het helemaal niks vinden.

Een paar leuke dennenappels, kerstballen en wat kleine decoratie spulletjes en een licht snoertje er in en ik ben helemaal tevreden! Onder dit boompje kunnen natuurlijk niet echt cadeautjes neerleggen… maarja daar bedenken we wel iets anders voor!Diep van binnen vind ik dat wij onze grote boom moeten optuigen maar ik ben gewoon heel erg blij met dit houten boompje, hij staat op onze eettafel en ik vind het eigenlijk wel prima zo.

Voor de mensen die helemaal geen zin hebben in een kerstboom is dit een makkelijke DIY. De kerstboom van kaarten. Overal zijn wel leuke kaarten verkrijgbaar. Online of in winkels of misschien heb jij wel een leuke kaart ontvangen via de post.DIY .
Ik heb voor deze kaarten boom gebruikt:
11 kaarten (je kunt er natuurlijk ook meer gebruiken maar voor achter onze bank zijn dit er genoeg) en een rolletje Tape. Je kunt kiezen voor washi tape of gewoon voor tesa crepe tape. Ik heb tesa crepe gebruikt omdat ik het te druk vind om overal tapjes op te plakken. Voor ik ging plakken heb ik het even op de grond neergelegd. Zo kon ik goed kijken welke kaarten ik waar wilde hebben.En zo staat hangt deze boom aan onze muur. Wanneer je gebruik maakt van kaarten in de zelfde stijl geeft dit een rustige uitstraling.