GIGA GUEST: De Kidsroom Bij Anouk

22-02-2017

Naast alle veranderingen die wij aan het doen zijn in ons huis hebben wij ook nog een klein meisje rond lopen. Vandaag wil ik jullie haar kamertje laten zien.
 
In ons vorige huis had Ivy een heel klein kamertje, er was hier dan ook niet veel plaats om leuke decoratie neer te zetten en zo had ze ook een kleine kleding kast. Toen wij gingen verhuizen naar dit huis kreeg ze opeens een veel grotere kamer. Haar kamer was daarom nog heel erg leeg toen haar meubeltjes erin stonden. Naast ruimte gebrek in de kast zag de kast er niet echt zo mooi uit in haar nieuwe kamer. Het was echt een mini kastje. Als je straks verder hebt gelezen zie je dat wij een nieuwe kast hebben die bestaat uit drie delen. Om jullie een voorstelling te geven van de oude maat, dit was ongeveer 1/3 deel.Dus een te kleine kast en een nieuwe kamer betekende.. Shoppen voor een nieuwe kast. Vorige week kwam na lang wachten eindelijk haar nieuwe kleding kast binnen. Dit is de connect kast van het merk WOOOD. Het bestaat zoals ik hier boven al beschreef uit 3 delen. Deze kast is ook uit te breiden mocht je dit willen.Acher haar kast heb ik zwarte stippen op de muur geplakt. Omdat ik nogal van veranderen hou leek mij dit een slimmer plan dan een behangetje op de muur. Naast haar kast hangt een zwart wit Tomado rekje. Deze rekjes zijn echt perfect, je kunt er lekker op rommelen en je kan de afstand tussen de plankjes zelf aanpassen.In haar kamertje heb ik veel zwart-wit toegepast en daarnaast ook gekozen voor een roze lambrisering muur. Het is en blijft een meisje, en ik vind (zolang wij mogen kiezen) daar er eigenlijk ook wel een kleurtje bij mag. Ook geeft deze roze muur haar kamertje wat meer ‘’zachtheid’’ Verder gebruik ik roze dekbedden en decoratie om er wat meer kleur in toe te voegen. Maar de basis blijft zwart –wit.

De onderstaande foto’s zijn de andere kant van haar kamer. Hier zie je de roze muur. Op dit moment staat haar bedje aan deze kant maar deze is in het afgelopen half jaar ook al een aantal keer van plaats gewisseld.


Boven de commode hebben wij niks meer hangen, dan gaat mevrouw er aan hangen of trekken en dat is nu natuurlijk gevaarlijk!

Liefs,
Anouk
@anoukdekker