GIGA GUEST: De laatste tips van Ilse

12-08-2016

Jeetje wat gaat dat snel.. dit is alweer mijn laatste blog voor Gigameubel. Ik vond het super leuk om te doen, mede door al jullie lieve en leuke reactie's. Bloggen werkt zo verslavend, het wordt steeds leuker en leuker. Daarom blijf ik ook hierna gewoon lekker door bloggen op www.happyjune.nl . 

In mijn laatste blog wil ik jullie graag een aantal interieurtips geven waarvan ik denk dat ze zeker nuttig zijn.

Interieurtip 1: Zet de bank een stukje van de muur af, hierdoor oogt de kamer nog ruimtelijker. Dit omdat je de helemaal om de bank heen kunt lopen. En een mooie bank mag best gezien worden toch? Wij hebben best wel een redelijk ruime kamer, alleen hebben wij het eetgedeelte en zitgedeelte in één. Wij hebben gekozen voor een grote eettafel waardoor er iets minder plek overbleef voor de zitbank. Deze staat daarom tegen de muur geschoven. Maar ik vind het altijd veel mooier ogen wanneer de zitbank niet helemaal tegen de muur staat aangeschoven.

 

Interieurtip 2: Zorg dat de basis van je interieur rustig is zodat je met accessoires kan 'spelen'. Felle kleuren op de muur zorgen voor onrust, het is makkelijker om kleur in huis aan te brengen door middel van accessoires. Je geeft je interieur kleur door het toevoegen van accessoires. Hierdoor kun je ook blijven wisselen, het is gemakkelijker om van accessoires te wisselen dan van muurkleur. Zelf kies ik altijd voor niet teveel verschillende kleuren accessoires, ik hou van een mooi maar rustig interieur!

 

Interieurtip 3: Maak je interieur eigen. Voeg persoonlijke items toe aan je interieur waardoor je het eigen maakt. Bijvoorbeeld leuke items die je gevonden hebt op vakantie bestemmingen of gave kringloop vondsten. Hierdoor geef je je interieur een verhaal. Blijf vooral bij jezelf, doe wat jij mooi vind en wat goed voelt. Probeer niet het interieur van iemand anders te evenaren. Jij moet je er thuis voelen.

 

Interieurtip 4: Voeg bloemen en planten toe aan je interieur. Door groen toe te voegen aan je interieur creëer je een gevoel van balans en rust. Het geeft een frisse uitstraling. Zet een mooie bos bloemen op tafel met daarin de kleuren die terug komen in accessoires, hierdoor creëer je een eenheid in huis.Ik hoop dat jullie mijn gastblogs met plezier hebben gelezen, ik vond het erg leuk om te doen. Wil je mij blijven volgen? Voeg me dan toe op instagram @ilsedebruin. Zo blijf je op de hoogte!

 
Liefs, Ilse
 

www.happyjune.nl

Instagram @ilsedebruin