GIGA GUEST: De verbouwing van Anne

21-06-2017

Hallo allemaal, ook ik mag me toevoegen aan de lijst van gastbloggers voor Gigameubel. Super leuk!
Sinds de koop van ons huisje in Tienray ben ik alleen maar bezig met het interieur en toen ik de oproep van Gigameubel voorbij zag komen dacht ik gelijk, dit is iets voor mij. Lekker schrijven over mijn interesse voor interieur en over onze verbouwing in het huis.

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Anne Hoeijmakers (26) en woon samen met mijn vriend in een klein dorpje genaamd Tienray in Limburg. Iedereen kent iedereen en daarom wonen we hier ook zo fijn. Het huis stamt echter uit 1973, dus een opknapper. Maar hier weten wij wel raad mee!
Mijn vriend is erg handig en gaat dus ook alles zelf doen en ik heb net een studie tot interieurstyliste afgerond en kan me dus helemaal gaan uitleven. ;-) 

Op dit moment zijn we bezig met de gehele bovenverdieping. De oude badkamer is eruit gesloopt en een kleine kamer langs de oude badkamer betrekken we bij de nieuwe badkamer. Zo hebben we dadelijke ruimte voor een grote inloopdouche, vrijstaand ligbad, dubbele wasbak en een aparte wc.
Zelf slapen we nu op de zolder en de onder verdieping is het volgende plan. Hier ligt namelijk nog een leistenen vloer in, een grote schouw en een ouderwetse keuken. Jullie lezen het goed, hier is nog genoeg werk te verrichten! ;-)

Echter heb ik al van alles ruimtes moodboards gemaakt en weet ik al hoe alles eruit komt te zien. Gelukkig zitten we samen op een lijn qua inrichting en dat maakt het verbouwen en nieuwe spulletjes kopen wel makkelijker.  We houden van een sobere en landelijke inrichting met donkere kleuren en oude spulletjes, maar wel met een industriële twist. Je zult straks bij ons geen strakke of gladde materialen terug zien, alles mag bij ons wel ruw en doorleefd zijn.

 Om jullie toch een beetje kennis te laten maken met ons huis heb ik foto’s toegevoegd van enkele sfeerhoekjes tot nu toe. Om het onder toch enigszins wat gezellig te maken in een wat ouderwetse inrichting. Maar dit gaat gelukkig allemaal veranderen. JIk heb veel zin om de komende tijd te gaan schrijven over leuke interieur dingen en om jullie mee te nemen in onze vordering van onze verbouwing. Tot de volgende keer!Groetjes
Anne
@studio_a_fotografie_styling