GIGA GUEST: De Vlinderstoel Bij Muk

22-01-2017

Nieuw jaar, nieuw interieur! Ik heb doorgaans al veranderkriebels, maar met de wisseling van periodes wordt het nét even erger. Na de feestdagen ruimden we het huis op en vonden we plotseling dat er wel iets veranderd kon worden. We wonen er pas sinds april, maar het is nooit te vroeg voor iets nieuws natuurlijk!
 

 
Op de site van Gigameubel kwamen we een prachtige vlinderstoel tegen. Stoer zwart leder, zwart frame, we waren op slag verliefd! We hebben een vrij wit interieur dus het was even spannend hoe hij zou passen. Gelukkig werd hij snel en netjes geleverd dus konden we binnen mum van tijd zien hoe hij zou staan. Ook in het echt is de stoel prachtig. Hij ruikt heerlijk naar leder en het stalen frame is mooi afgewerkt.
 

 
Je kunt de stoel op verschillende manieren stylen. Zo zijn ze prachtig met een kussen, een grof gebreid plaid of een schapenvacht. Door de neutrale zwarte kleur is hij heel mooi te combineren met verschillende kleuren en texturen. Maar ook zonder accessoires is de stoel prachtig. De stoere witte stiksels geven de vlinderstoel een robuuste uitstraling.
 

 
Naast de stoel hebben we een gave stalen salontafel toegevoegd. Deze combineert mooi met het stalen frame van de stoel en versterkt het effect. Een zacht kleed eronder zorgt voor gezelligheid en sfeer en maakt het compleet! De stoel zit heerlijk en zelfs deze blog is erop geschreven, een echte aanrader dus. Wat vinden jullie, staat hij niet prachtig?
 
Tot snel!
 
Liefs,
 
Muk
@muk.vl