GIGA GUEST: Dipty Wonen

09-06-2015

Hi! Mijn naam is Michelle en ik ben sinds de zomer van 2014 gestart met mijn blog Dipty Wonen. Vanaf vandaag start ik als gastblogger voor Giga Meubel.
 
Wat is Dipty nu eigenlijk?
Voor mij is het herinnering aan een vakantie naar Bali. Wij hadden net een fietstocht achter de rug en gingen wat drinken bij een gave tent waar wij heerlijke kokosnootmelk dronken. In dit tentje hadden ze niet alleen lekker eten en drinken maar ook gave interieur items. Ik was verliefd! Heerlijk om daar rond te neuzen. Ik ging aan de slag met mijn camera om alle mooie gestylde hoekjes te fotograferen. Toen dacht ik, hier moet ik iets mee.
 
Het heeft wat jaren geduurd, maar toen ik de stap nam om een blog te beginnen dacht ik meteen weer aan Dipty het leuke winkeltje op Bali :)

Ik ben gek op interieur! Als kind was ik altijd al bezig in mijn kamertje, van alles aan het veranderen en opnieuw inrichten. Heerlijk vond ik dat, toen al. Tegenwoordig mag ik het hele huis veranderen, iets wat ik ook regelmatig doe. Ik ben mijn blog gestart omdat ik zo gek ben op alles wat met interieur te maken heeft. 
 
Ik vind het leuk om foto’s van mijn huis te delen, maar ik vind het natuurlijk ook super leuk om zelf geinspireerd te worden. Ik ben daarom ook vaak te vinden op op Instagram, Pinterest en Bloglovin.
 
In mijn gastblog voor Giga Meubel schrijf ik over mijn interieur leven en daar neem ik jou graag in mee. Enjoy!
 
Liefs,
Mies (Dipty Wonen)