GIGA GUEST: DIY van Danielle: Maak een textielposter

07-06-2017

Je eigen muurdecoratie maken, hoe leuk is dat! In deze nieuwe blog heb ik een DIY idee voor je die super simpel is. En wat het extra leuk maakt? Het hoeft niet netjes! Ideaal dus voor de crea bea’s onder ons die niet het geduld hebben om uren ergens mee bezig zijn. Deze leuke textielposter heb je in een mum van tijd klaar!
 

 
Wat heb je nodig?
- Een stuk stof, ik heb linnen gebruikt
- Schoolbordverf of witte lak
- Afplaktape
- Schaar
- Kwart
- Krijtmarker of permanent marker
- Potlood
- Rolmaat of liniaal
 

 
Werkwijze:
Knip de stof die je gebruikt in de gewenste afmeting. Gebruik hier de rolmaat/liniaal en potlood voor om de juiste maten af te tekenen zodat je mooie rechte lijnen hebt. 

 

Plak de afplaktape een stukje vanaf de rand. Hierbij kun je natuurlijk zelf bepalen hoe breed je de rand wilt hebben. 

 

Pak je kwast en verf de afgeplakte ruimte met schoolbordverf (indien je een krijtmarker wilt gebruiken) of witte lak (wanneer je een permanente marker wilt gebruiken) en laat de verf drogen. 

 

Wanneer de verf droog is haal je het afplaktape weg. 

 

Nu is het tijd voor de print of quote die jij wilt maken! Teken deze op de schoolbordverf met een krijtmarker of op de witte lak met een permanent marker.
Ophangen en klaar!
 

 
Ik ben erg benieuwd naar jullie textielposters. Heb jij er ook één gemaakt? Tag me dan in jouw foto op Instagram! Je kunt me op Instagram vinden op de naam @danielleduijn.