GIGA GUEST: Een keuken trolley in huis.

02-04-2017

Ik vind het heerlijk om te schuiven en veranderen. Toen wij net in dit huis kwamen wonen moest en zou er een keuken trolley komen. Toen ik op zoek ging kwam ik al veel verschillende soorten en maten tegen. Zo’n hele grote trolley vond ik echt geweldig, maarja dat kon ik niet zo makkelijk kwijt. Ik besloot voor een kleintje te gaan. Een witte, met houten plankdragers. Want dat was wat ik nou net wat meer wilde toevoegen in huis.Maar al snel ontdekte mijn dochtertje deze leuke trolley.. en helaas ging deze van de een naar de andere kant van de kamer. Daarom besloot ik hem tijdelijk in de keuken te zetten, in een hoek waar hij wel mooi in het zicht staat maar waar ze er niet meer aan de wandel kon. Naast een mooie trolley is dit gewoon ook heel erg functioneel, handig om je waterkoker op te zetten zodat je keuken mooi leeg blijft (want daar hou ik van). Inmiddels zijn we een half jaar verder en werd het tijd om de trolley weer te verplaatsen naar de woonkamer. En ik vind het weer helemaal leuk. Ik heb hem gestyled met een ehbo box van de hema, houtblokken en wat leuke decoratie bovenop. Daarboven heb ik nog wat leuke kaartjes geplakt om het geheel af te maken.Ik vind de houtblokken echt een warme sfeer aan onze woonkamer geven! Het leuke vind ik dat je de decoratie elke keer kan afwisselen. De ene keer zullen er kussentjes inliggen en de andere keer een stapel tijdschriften. 

Ik ben benieuwd wat jullie van het geheel vinden zo!