GIGA GUEST: Een kijkje in de studio van Miranda

07-04-2017
 
Na mijn laatste (en tevens eerste) blog met een binnenkijker bij mij thuis is de boel gaan kriebelen. Met het fotograferen van mijn eigen stulpje kwam ik er achter dat ik alweer te lang naar hetzelfde aan zat te kijken. En dus ben ik er de afgelopen weken lekker tegenaan gegaan. Ik heb wat muren geverfd en hier en daar wat meubels vervangen. Máár omdat ik nog niet helemaal klaar ben vertel ik daarover de volgende keer meer. To be continued….
 
Vandaag wil ik jullie een kijkje geven in mijn studio. Sinds  januari dit jaar ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen werkunit/fotostudio. Deze ruimte van slechts 18m2 is een kantoorunit in een groot bedrijvenverzamelgebouw in Leidschendam. Op 5 minuten afstand van huis kan ik mij hier nu heerlijk terugtrekken en me helemaal focussen op mijn werk.
 

 
Het gebouw is een echt jaren ‘80 kantoorpand en is na jaren leegstand nu omgetoverd tot bedrijfruimtes. Toen ik de sleutels kreeg zag mijn unit er op zijn zachts gezegd niet uit! Blauw versleten tapijt , gele muren en bordeaux rode kozijnen. Helemaal mijn ding! Gelukkig mocht ik alles doen met de ruimte en waren er geen beperkingen.  Je raad het al, dat werd schouders eronder en pimpen die handel.
 

 
Ik heb er voor gekozen om mijn werkplek/studio zo licht moeglijk te maken aangezien ik liefhebber ben van fotograferen met natuurlijk licht. Met een witte vloer, muren en plafond heb ik veel weerkaatsing en komt het licht mooi tot zijn recht.  Tevens lijkt die 18m2 ineens een stuk groter.
 
Met een warm kleed, een kek stoeltje en een paar uitvergrotingen aan de muur heb ik geprobeerd het persoonlijk te maken.  En natuurlijk is er een lekker plekje voor onze pup Sep. Heb ik ook gelijk een mooi testmodel.