GIGA GUEST: Feesttafel Van Sunchere

29-12-2016

Na de kerst is er nog oud & nieuw en ja je kunt het al raden...daar gaan we ook gezellig eten aan een mooi opgedekte tafel. Om er voor te zorgen dat de tafel er gezellig en sfeervol uitziet (zonder te veel 'kerst') heb ik gekozen voor de kleuren wit, zwart en goud. Het tafelkleed is een linnen gordijn dat ik heb afgescheurd, om een stoer en natuurlijk gevoel te creëren. Het servies bestaat uit mooie basic witte onderborden van de Ikea met daarop borden van House Doctor. Dit servies vind ik echt prachtig door zijn natuurlijke en stoere uitstraling. Mijn doel in 2017 is dan ook om het verder uit te breiden.

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe bestekset, maar natuurlijk wel even net iets anders dan gewoon metaal of zilverkleurig. Dit zwart matte bestek is van VTwonen en geeft een luxueuze uitstraling. Natuurlijk staan er wijnglazen en waterglazen op tafel. 

Op de borden liggen de servetten opgerold die met touw en een stukje linnen zijn vastgemaakt. Door er een takje eucalyptus tussen te schuiven krijg je een winterse sfeer. Easy DIY! Naast de servetten ligt er voor iedere gast een kleine geluksengel. Een klein cadeautje om het jaar goed te beginnen. Om in de feestelijke sferen te blijven heb ik gouden sterren van folie nonchalant over de tafel gestrooid. De kleur goud geeft automatisch al een feest gevoel! Net als de gouden kaarsen. Met hier en daar nog een paar mooie kerstballen, is de tafel naar mijn idee helemaal af!

De stoelen aan de eettafel ben ik echt heel blij mee, maar het enige is wel doordat ze van kunstof zijn je snel koude billen krijgt. Met de warme schapenvelletjes erop is dit niet meer het geval! Mooi en warm tegelijkertijd.Ik wens iedereen een gezellig oud & nieuw en natuurlijk een warm en liefdevol 2017 toe!

Veel liefs en tot volgend jaar.
Suncheré 
@sun.styling