GIGA GUEST: Herfstproof bij Rianne

15-10-2016

Op naar de herfst/winter
Na de zomerperiode krijg ik de kriebels, wil het huis opruimen, spullen uitzoeken en wegdoen. Ik denk 'moet dat ene muurtje moet niet nodig een ander kleurtje?'. Het is net de kledingkast, die van de leuke jurkjes en slippers overgaat naar de warme vesten en stoere laarzen.
 

 
Zo komen de warme plaids en schapenvachten ook weer fijn naar beneden en ik leg ze over de bank, stoel of gewoon lekker op de grond daar krijgen we warme voetjes van.
 

 
In deze periode heb ik ook minder bloemen in huis, die ik dan verruil voor gedroogde bloemen. Die gewoon langs de kant van de weg staan super leuk. En de herfsttakken doen het ook altijd goed zoals de rozenbotteltak en je hebt er ook nog eens lang plezier van! Zo haal je de winter weer in huis.
 

 
Ik ben altijd opzoek naar iets nieuws en unieks. Zo heb ik afgelopen periode het wandkleed gekocht, eentje van wol en een van gevilt schapenvacht, super leuk. Het wandkleed is helemaal terug van weggeweest, het is echt een kunstwerk voor aan je muur en past echt overal in je interieur. Deze van HK Living staat ook nog op mijn lijstje kan ik lekker afwisselen.
 


Likje verf
Onze hal die krijgt deze winter een opfrisser. Hij is nu geschilderd in een pastelgroene kleur maar door het verhuizen (vloer leggen, kast naar boven die achteraf toch niet helemaal past) je kent het vast wel. Hij is dus beschadigd. Dus tijd voor een likje verf!
 
De nieuwe kleurtrends van dit jaar zijn en blijven altijd wel de pasteltinten, heldere vintage kleuren zoals bijvoorbeeld okergeel. Daarnaast blijven natuurlijk vergrijsde tinten groen/grijs/blauw ook helemaal in.  En ik ben er uit! De laatste trend spreekt me erg aan en ik denk dat een van de vergrijsde groen tinten het wordt voor onze hal.
 
Liefs,
Rianne
@aarnsrianne