GIGA GUEST: Het lounge-hoekje van Miranda

14-06-2017

De afgelopen dagen konden we al even proeven van het echte zomerse weer. Wat is het toch heerlijk om alleen maar lekker buiten te zijn en een flinke dosis vitamine D op te halen.
 

 
Als het aan mij ligt ben ik dan ook de hele dag buiten. Buiten eten, wandelen met de hond, buiten sporten en buiten werken. Ik ben een daglicht fotograaf dus ook mijn werk doe ik het allerliefste buiten. En hoe lekker is het dan, dat als je thuiskomt je nog even heerlijk kan genieten van het middagzonnetje in je eigen tuintje.
 

 
Sinds vorig jaar hebben we een heerlijk loungehoekje gecreeerd waar de zon in het voorjaar heerlijk schijnt. In dit hoekje stonden voorheen allemaal planten maar werden in de zomer verpieterd door de zon en in het voorjaar baalde we dat we niet juist in dat hoekje in de zon konden zitten.
 
Dus haalde we alle planten eruit, alleen de appelboom mocht blijven, en bouwde mijn man een vlonder. Ik ging op pad voor een betaalbaar loungesetje en wat accessoires en zo genieten wij nu van een heerlijk hoekje. Als de zon maar even schijnt haal ik de kussens uit de schuur en maken wij optimaal gebruik van de loungebank.
 

 
Met wat leuke kussens, een kleedje en een lichtsnoer creer je een heel gezellig en huiselijk sfeertje en wil je zelfs op zwoele warme avonden niet meer naar binnen.
 
Laat die zon dus maar lekker schijnen!