GIGA GUEST: Het nieuwe jaar in met RIanne

02-01-2017

De gezellige feestdagen zijn jammer genoeg alweer voorbij. Wat gaat dat snel he? Dit wil niet zeggen dat je meteen al alle kerstspullen terug de zolder op moet doen hoor. Hier houden we namelijk de gezellige wintersfeer nog even vast. Gezellige posters met winterse plaatjes, hier en daar een toffe ster, heerlijke vachten en plaids die je nog goed kan gebruiken voor de koude dagen. En natuurlijk extra kaarslicht! Dit alles mag nog echt wel even van mij, want hoe gezellig is dat thuiskomen in een warm nest. 
 

 
Wat ik in de decembermaand ook maakte is deze leukerd! Een simpele ijzeren cirkel, met daar omheen je lievelings groen. Ikzelf heb gekozen voor eucalyptustakken. Dit ruikt namelijk zo lekker!  De eucalyptus heb ik eenvoudig eromheen gewikkeld met ijzerdraad. Hij hangt in het trappengat, ik heb hem vast gemaakt met visdraad en elke keer als je langs loopt ruikt het heerlijk naar eucalyptus! Ik denk dat ik die ook nog maar even laat hangen.

Tip: straks is het in het voorjaar super leuk om op dezelfde manier een bloemenkrans te maken!
 

 
Na onze hal make-over waarover ik jullie de vorige keer al heb verteld, staat er dit jaar weer iets nieuws op ons te wachten! Weer een héle leuke make-over dit keer. En dat is: DE BABYKAMER!  Wij zijn dus druk bezig met ideeën opdoen en het verzamelen van allemaal mooie spulletjes, we zijn er samen over uit dat we de basis rustig houden, fris wit met grijstinten en hout.
 

 
Zoals jullie weten vind ik het ook heel leuk om dingen zelf te maken en dat ga ik ook zeker doen! Benieuwd wat? Dat laat ik jullie vast nog wel zien..
 

Liefs,
Rianne
@aarnsrianne