GIGA GUEST: Judith haar 'nieuwe' huis

23-01-2016

ONZE 'NIEUWE' WOONKAMER
Sommigen van jullie weten het misschien al (en misschien sommigen van jullie ook wel niet) dat ik hou van veranderen. Ik geloof dat het zelfs zo erg is, dat hier niks een maand hetzelfde is in huis. Op het behang, en de grote meubels na dan. Haha. En zo was vooral de woonkamer deze maanden aan de beurt.NIEUWE BANK
Sinds dat we de nieuwe bank hebben, is er véél, heel véél, veranderd. Zo hebben we de klok en muurstickers vervangen voor 2 lange planken. Erg handig voor personen zoals ik want zo kun je fijn afwisselen met woonaccessoires en plantjes. Zo liet ik jullie in mijn laatste blog zien hoe de plankjes een kerst make over gekregen hadden. Nu zijn ze helemaal in de stijl van het nieuwe jaar.

YOU CAN NEVER HAVE TO MUCH TABLES
Wij hebben al die tijd dat we hier wonen 2 salontafeltjes gehad. Maar omdat er grotendeels woonaccessoires opstaan, was er amper meer ruimte om de glazen neer te zetten. Ik besloot om er een derde salontafeltje bij aan te schaffen. En dat is deze leukerd van Zuiver geworden. Omdat er nu een extra salontafeltje bij staat, kan ik de andere tafeltjes nu aankleden met woonaccessoires die ik leuk vind. Zonder dat ik rekening hoef te houden met de drinkglazen.PLANTJES
Daarnaast hebben we (of naja, ik) ons trouwe olijfboompje vervangen door een andere kamerplant. Ik weet niet wat het was met dat olijfboompje, maar hij had er, om het zo maar te zeggen, geen zin meer in. Ik bleef maar bladeren opruimen en zeggen tegen het boompje dat ‘ie moest stoppen. Helaas luisterde hij niet en heb ik ruimte gemaakt voor zijn plaatsvervanger. En ineens oogt dat stukje woonkamer ook weer heel anders. Planten doen dus daadwerkelijk wel iets met de stijl van je interieur!


LUCKY BIRD
Naast al deze veranderingen, heb ik in de maand december ook nog zoveel geluk gehad met de items die ik gewonnen heb. Zo heb ik nu eindelijk een Muuto lampje die ook nog eens perfect staat bij ons interieur! En heb ik een nieuw stoer item kunnen toevoegen in de woonkamer. Namelijk dit krukje van House Doctor. Ik ben echt zo blij met deze nieuwe items! Dus de gouden tip van mij: doe gewoon lekker mee met win-acties, want wie weet ben jij straks net zo blij als ik! 

Tot snel!

Liefs, Judith

www.judith-huls.nl | @juudithhuls