GIGA GUEST: Kerst bij Judith

26-12-2015

OEPS, TE VROEG!
Om mijn schuldgevoel tegenover Sinterklaas maar direct kwijt te zijn: wij hadden het weekend voordat de Sint vertrok al de kerstbomen in huis staan. Eén echte grote neppert en een klein echt boompje. 4 december zijn we namelijk op pad geweest voor kerstaccessoires en ik kan het gewoonweg niet aan om ze dan nog een week in een doosje te laten liggen. Vandaar dat de kerstboom dezelfde avond nog moest staan!

 


DE KERSTBOOM(PJES)

De grote neppe kerstboom heb ik opgetuigd met gouden en witte kerstaccessoires. Ik vind het leuk om elk jaar weer van kleur te wisselen. Vorig jaar mocht onze kerstboom pronken met zilveren accessoires en dit jaar met gouden en witte accessoires. Iets wat ik zelf belangrijk vind: de kerstboom moet uniek blijven! Zo ga ik liever voor opvallende en aparte kerstaccessoires. Daarom hangen er nu cadeautjes, sterren en hartjes in de kerstboom. Niet alleen leuk voor mijzelf, maar ook voor op Instagram en voor Poes. Want die vind het geweldig dat ze nu zomaar kan gaan voetballen met een ster (ergens snap ik het beessie wel).


Naast de gewone (maar toch aparte) kerstboom hebben we nog genoeg andere kerstaccessoires in huis staan. Zo heb ik van een klein kerstboompje al het potgrond verwijderd en heb ik hem met kluif en al in een mooie vaas gezet. En geloof mij: iedereen vind het boompje geweldig! Inclusief mijzelf.Naast de kerstbomen heb ik de plankjes boven de bank ook omgetoverd in de kerststijl. Zo staan er op het eerste plankje een houten ster en waxinelichthoudertjes met koperen details. Allemaal gekregen van mijn lieve moeder ( thank god dat zei ook verstand heeft van interieur, haha). Het bovenste plankje bestaat uit allerlei ingelijste kerst printables + een verzameling van alle kerstkaartjes die we tot nu toe binnen hebben gekregen. Want ja, die krijgen wij gelukkig nog steeds ieder jaar! J


Have a holly jolly Christmas and a sparkling new year!

Tot volgend jaar!

Liefs, Judith
www.judith-huls.nl | @juudithhuls