GIGA GUEST: Kerst by Sylslifestyle

16-12-2015

It’s beginning to look a lot like Christmas! Het is bijna zover kerst 2015 staat voor de deur! Eind november deden de eerste kerstdecoraties zijn intrede. Jaa ik weet het, de Sint was nog niet eens uit het land, maar ik vond dat het er tijd voor was.
 

 
Ik kocht een kerstboompje gemaakt van witte takken, het boompje is om op te hangen. Ik heb er een witte sterrenslinger ingehangen en twee zelf gemaakte klei hangertjes. Ook heb ik er nog kleine glazen vaasjes aan vast gemaakt met daarin een klein takje groen van onze kerstboom. Het is een mooi en rustig geheel geworden!
 

 
Jullie weten inmiddels wel dat ik nogal onrustig word van kleur in mijn huis en daarom staan jullie staan er vast niet van te kijken dat mijn kerstdecoraties rustig en kleurloos zijn..........
Ik kocht een witte letter banner met ‘Merry Christmas’, deze vond een mooi plekje op het rek bij mijn bureau. Een zilveren letter banner met ‘Let it Snow’  heb ik aan de schouw gehangen. Langzaam komt de kerstsfeer er al aardig in!
 

 
Wat voor mij ook echt bij de kerst hoort, zijn kerst takken op een vaas. Zo heb ik een paar takjes met dennenappeltjes en een paar takjes met zwarte besjes bij elkaar in een vaas gezet. Ik vind het een mooie sobere uitstraling hebben.
 

 
Een leuke trend op gebied van kerstdecoraties is het miniatuur autootje met kerstboompje op het dak. Mijn man en zoons keuren deze trend ook maar zo goed. Meestal vragen ze zich af wat ik toch in godsnaam allemaal aan het freubelen ben! Maar deze leuke miniatuur autootjes kunnen ze wel waarderen.


 
Als laatste heb ik bij het tuincentrum een kerstboompje gekocht, niet te groot,  want ik wilde hem graag op een tafeltje zetten. Ik heb er zwarte en witte kerstballen ingehangen en enkele zelfgemaakte hangers en natuurlijk de lampjes. Frisse witte bloempot eromheen en klaar is die!
 

 
Ik ben helemaal klaar voor de kerst en verheug mij erop. Ik word ook zo vrolijk van alle kerstliedjes op de radio. Zoals: Last Christmas en All I want for Christmas is you!! Heerlijk om knetterhard mee te zingen, het is maar goed dat jullie dat niet kunnen horen.....
 
Ik wens iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een spetterend 2016!
 
Voor diegene die meer van mij willen zien, volg mij op Instagram @sylslifestyle
In januari start ik ook nog met een eigen blog!

 
 
Liefs,
Sylvia