GIGA GUEST: Kijkje In De Keuken Bij Anouk

18-01-2017

Een tijdje geleden liet ik in een blogpost weten dat ik de hele keuken nog niet op de foto kon zetten i.v.m. de missende koof. Wij hebben in dit huis een nieuwe keuken laten plaatsen maar besloten om zelf de koof te gaan maken. Na veel inspiratie afbeeldingen te bekijken op het internet van de koof was daar dan eindelijk het moment dat de koof gemaakt ging worden. We hebben dit gemaakt van mdf planken die we vervolgens wit hebben geschilderd.

In deze blogpost vandaag ga ik jullie een aantal foto’s van onze keuken laten zien. De kleuren van onze keuken zijn wit en grijs. De kasten zijn hoogglans wit en we hebben een grijs mat blad. Het contrast van hoogglans en mat vind ik heel erg mooi.Wij hebben gekozen voor een schuine witte afzuigkap (En daar ben ik zoooo blij mee!!) aan de bovenkant hoort eigenlijke een zilveren koker te zitten. Maar nu we toch zelf aan de slag gingen leek het mij persoonlijk mooier om deze ook in de mdf planken door te laten lopen. Dit toont strakker. En dat is nou precies waar ik van hou.Onze keuken bestaat uit twee delen. De kant met het blad, wij kozen voor een grijs composiet blad en aan de andere kant hebben wij een kasten wand. In de kasten wand zitten de koelkast, vriezer en oven/magnetron verwerkt. Verder bestaat deze kast uit opberg ruimte.De koof maakt de keuken echt helemaal af en ik ben echt onwijs blij met het eind resultaat. Wel twijfel ik nog of ik een leuke plank boven het blad wil hebben om daar bijvoorbeeld leuk servies op te kunnen zetten. Ik ben benieuwd wat jullie van onze keuken vinden!