GIGA GUEST: Kim's Kleurexperiment

09-11-2016

Zoals jullie weten is mijn huis voornamelijk ingericht met zwarte, witte en neutrale kleuren. Dit komt in zowel de meubels als accessoires terug. Soms zit er iets van kleur tussen, maar al snel verdwijnt dit weer in de kast. Het is toch niet helemaal mijn ding. 

De laatste tijd probeer ik toch wat meer kleur toe te voegen. Dit komt dan voornamelijk terug in de accessoires. Momenteel zie je veel vergrijsde olijf en groen tinten, dat vind ik zelf erg mooi! Het is toch een leuk kleurtje, maar ook weer niet heel aanwezig en dat is precies waar ik van hou. Door de vele natuurtinten past het mooi bij elkaar en is het niet te erg aanwezig. In de woonkamer heb ik een aantal kussentjes in de grijs/ groen tinten toegevoegd. Door iets meer kleur toe te voegen wordt het interieur iets speelser. Daarnaast vind ik dat deze kleuren ook lekker veel warmte toevoegen, erg fijn voor de winter die er ook weer aankomt! In de slaapkamer heb ik een gehele muur in een vergrijsde groentint geverfd. Daarnaast zit er ook een metallic glans door de verf wat het net wat aparter maakt. Op die manier wordt de muur echt wen eye catcher! Het aanbrengen van de verf was echter een behoorlijke klus. Pas na drie lagen was ik echt tevreden. Gelukkig heb ik een behulpzame vriend die met alle liefde op zondag nog even mijn muur ging verven. Ik ben super blij met het resultaat en vind dat de kleur mooi aansluit bij de rest van de slaapkamer. De vergrijsde groen en olijf tinten passen perfect bij grijs/ zwart & wit en sluiten daarom mooi aan in mijn interieur. Ik ben blij met de toevoeging van deze kleur en wil er zeker nog meer accessoires van toevoegen. Dit was mijn laatste blog voor de gigameubel! Uiteraard kunnen jullie mij blijven volgen op instagram @bykimhuisman. 

Liefs Kim