GIGA GUEST: Lente Bij Sunchere

24-02-2017

Laat de lente maar komen! Ik heb het eigenlijk wel weer gehad met de winter en ik denk niet dat ik de enige ben die er zo over denkt! :) Hoe ik subtiel al de lente in huis haal, zal ik jullie vertellen.



Een paar weken geleden is bij ons de nieuwe bank binnen gekomen en jeetje wat een verschil! We zijn er super blij mee want hij is groot, plofferig en licht van kleur. Perfect voor bij ons. De vorige bank was donker van kleur dus alleen al door de nieuwe bank hebben we meer licht en lente gevoel in huis. Maar om nou elk seizoen een nieuwe bank aan te schaffen is natuurlijk niet te doen. Bij ons kwam dit toevallig zo uit.



Je kunt ook kiezen voor wat kleinere aanpassing, zoals de kleuren te veranderen. Misschien een muurtje in een frisse lichte kleur te verven of posters te vervangen door meer kleur. Zelf heb ik gekozen voor subtiel de kleur groen aan te brengen. Door een kussenhoesje te vervangen in het groen en wat eucalyptus toe te voegen (mijn favoriete groen!) wordt het al wat kleurrijker.



Op het moment zijn er veel pastel kleurige woonaccessoires verkrijgbaar. Door een pasteltintje toe te voegen, krijg je gelijk een lente gevoel! Je kunt al beginnen om de warme stoffen in huis zoals wol en velvet te vervangen door katoen en linnen stoffen. Denk hierbij aan de plaids, kussenhoesjes, vloerkleden en tafelkleden.  Dit maakt het allemaal al wat luchtiger. Ik moet zeggen dat ik nog wel even wacht met de witte schapenvelletjes, want deze gaan uiteindelijk naar buiten voor de langere zomeravonden. 



Zelf ben ik niet echt standvastig wat kleur betreft, maar door frisse bloemen neer te zetten kun je ook een lente gevoel creëren. Voor nu heb ik gekozen voor gipskruid. Ik word altijd zo blij van die kleine schattige bloemetjes en het blijft ook heel lang staan. Het leuke van bloemen is dat je na een tijdje weer een nieuwe kleurencombinatie kunt kiezen! 

Het ruikt heerlijk en ziet er gezellig uit!

Op naar de lente! :)

Liefs Suncheré 
@sun.styling