GIGA GUEST: Lindy's Kerstblog

09-12-2016

Sorry sinterklaas, ik kon echt niet meer wachten! Op 3 december stond hier al een kerstboom in huis.....nou, eigenlijk 3. Op de eet- en salontafel staat een klein boompje. Ik ben echt gek op kerstbomen en lichtjes dus ik wil er ook zo lang mogelijk van genieten.Omdat dit de eerste kerst is in ons nieuwe huis hebben we beide dagen familie uitgenodigd om te komen eten.  Dit heeft mij nog meer gemotiveerd om het huis gezellig en 'kerstproof' te maken. Omdat ik zo'n fan ben van kerst begin ik altijd vroeg met de voorbereidingen. In november heb ik de prints al verzameld voor op mijn wandrek en heb ik inspiratie opgedaan in winkels, op Instagram en internet. 

De kleuren zwart en groen mogen natuurlijk niet ontbreken in de kerstversiering en om het nog wat feestelijker te maken heb ik hier en daar wat goud toegevoegd. 

Hout in een interieur vind ik altijd een warm en knus effect geven. Daarom heb ik het ook terug laten komen in en naast de kerstboom. Het houten wandbord met ster kun je heel gemakkelijk zelf maken: je bevestigt 3 oude steigerhouten planken (op maat) tegen elkaar, slaat er 5 spijkers in en vervolgens wikkel je er lint of touw omheen. Leuk om eens uit te proberen dacht ik :)Ik probeer niet teveel decoratie neer te zetten omdat ik het dan al gauw rommelig vind ogen. Wat ik gebruik cluster en combineer ik met items die normaal ook in mijn interieur staan. Waar ik erg aan gehecht ben zijn de 2 kerstengelen. Ze gaan al een aantal jaren mee en ook nu hebben ze weer een mooie plekje gekregen.Om het geheel helemaal af te stylen liggen hier en daar nog wat warme plaids met een leuke print. Ons huisje is er klaar voor...laat de kerst maar komen! 
 


Lijkt het je leuk meer te zien? dagelijks post ik een foto van mijn interieur op Instagram @inhuis_bij__linn88. 

Liefs, Lindy