GIGA GUEST: Mini woonkamer make-over van Joke

04-06-2017

Ik zat er al een tijdje over na te denken om twee wanden in de woonkamer zwart te verven. Dit weekend ben ik er eindelijk aan toe gekomen! Het is de kleur Off Black van vtwonen geworden.


 
We hebben niet een hele grote woonkamer, dus het was nog even spannend hoe dit uit zou pakken. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Off Black kleurt goed bij de vloer. Ook de bank komt zo beter uit, maar deze wordt nog wel vervangen (hopelijk deze zomer nog). Ik denk dat ik voor een lichte stof ga, contrasterend met deze donkere kleur op de wand.


 
Naast de nieuwe kleur op de wanden heb ik ook eindelijk mijn nieuwe vloerlamp binnen, gekocht bij Gigameubel! Het is de ‘Reader’ vloerlamp van Zuiver. Ben er erg blij mee, en behalve mooi vormgegeven, is hij ook super praktisch. In het hoekje van de bank zit ik graag te lezen, daar komt deze ‘Reader’ goed bij van pas. Ik heb er een dimmer tussen gezet, zodat ik het licht aan kan passen naar de gelegenheid.


 
Op de zwarte wand, bij de hanglamp, wil ik nog graag een verticale strook kurkbehang. Dat is dit weekend nog niet gelukt, maar zit nog in de planning. Dit breekt de donkere wand en is leuk om posters en foto’s op te prikken (dat is gezien mijn veranderdrang ook erg praktisch, haha).


 
Durf jij het ook aan, een zwarte wand? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, let me know!
Liefs, Joke
@jo.at.home