GIGA GUEST: Mix & Match Met Anouk

08-02-2017

Vanaf het moment dat wij gingen samenwonen wilde ik verschillende stoelen aan onze tafel. Het liefst in combinatie met een bankje. Maar helaas was mijn vriend het niet met het bankje eens en wilde hij op dat moment liever de zelfde stoelen. Dus wij kozen toen voor 6 de zelfde witte kuip stoeltjes. Die kuipjes waren en zijn nog steeds mijn favorieten en ik vind het nog steeds heel erg mooi.

 

In ons oude huis vond ik het wel prima zo. Toen wij eindelijk een beetje klaar waren in onze woonkamer begon de veranderdwang alweer te ontstaan in mij. De verschillende stoelen kriebel werd erger en erger en na een tijdje zeuren en heeeel lief vragen kreeg ik het voor elkaar. Ik bestelde 3 nieuwe stoeltjes. Een draadstoel, een s-chair en een stoel waar de verschillende design stoelen in verwerkt zijn.Het leuke van de verschillende stoelen vind ik dat we nu lekker kunnen schuiven en elke keer een nieuwe indeling van de stoelen kunnen maken. En dat veranderen is nou net waar ik gek op bed.

Helemaal gelukkig was ik met deze aanwinst tot ik via mijn blog ook nog een extra mooi stoeltje mocht aanschaffen. Vandaag wil ik jullie graag laten zien hoe onze nieuwe stoelen er uit zien. Ik vind het echt heel leuk om met verschillende materialen en vormen te werken. Dit versterkt het beeld en maakt het speels.En dan nu de foto’s met het derde stoeltje aan de tafel. Dit stoeltje heeft houten poten. Ik ben een beetje op zoek naar wat meer houten accessoires om de witte ruimtes ietsje warmer te laten worden. Wat ik ook leuk vind is om een leuk stoeltje bij het zit gedeelte te betrekken.Hoe zit het bij jullie hebben jullie allemaal de zelfde stoelen aan een tafel of maken jullie ook gebruik van een mix?

Liefs,
Anouk