GIGA GUEST: Mooie opruimers

29-03-2017Ja het is officieel voorjaar en je weet wat dat betekend, opruimen! (Tenmiste voor mij wel) Ik ben ondertussen al een aantal weken bezig om beetje bij beetje alles eens grondig schoon te maken en op te ruimen. Spulletjes die al een eeuwigheid in de kast liggen worden verkocht of geschonken aan de plaatselijke kringloopwinkel. De andere spulletjes worden allemaal netjes geordend en opgeruimd, maar dat betekend niet dat alles achter gesloten deuren weggemoffeld moet worden!Je kunt er namelijk ook voor kiezen om mooie opbergers aan te schaffen, die gezien mogen worden! 
Zo staat er naast de bank een stoere stalen bak waar ik een gedeelte van mijn tijdschriften in heb liggen (die normaal gesproken altijd door het huis slingeren) en aan de andere kant bij de bank staat een mooie gevlochten mand, waar de plaids in liggen. Opgeruimd en praktisch tegelijkertijd!

Op de kast staat een stalen witte kistje die ik voor een prikkie bij een garagesale heb gescoord. Hierin zitten batterijen en lampjes. Als je niet zo goed bij een opberger kunt, zorg er dan wel voor dat je er spulletjes in doet die je niet zo vaak nodig hebt In de badkamerkastjes staan ook allerlei mandjes, zodat het overzichtelijk bij elkaar staat. Bij de spiegel staan twee glazen kistjes, waar ik mijn lievelingssieraden en wattestaafjes in heb zitten. Soms is het best leuk om te laten zien wat er in een opbergkistje zit. 

Bovenop een kast heb je meestal ook nog plek om extra opbergruimte te creëren. Onze lockerkast zelf is al een mooie grote opberger, maar erbovenop is ook nog een beetje extra ruimte om spulletjes op te bergen. Op de lockerkast staat een "oud" houten kistje waar ik dierbare spulletjes in bewaar. Je kent het wel, van die spulletjes die je niet weg wilt doen, maar die ook niet zo mooi zijn. Daarnaast staat nog een rotan mandje, waar kaarten in zitten. Persoonlijk vind ik dat mooie stoffen (plaids) gezien mogen worden. Op de slaapkamer staat een mooie mand op de grond, waar we de plaids voor op het bed in bewaren.  Netjes opgeruimd, maar wel makkelijk te pakken als het s'avonds toch nog wat fris is. 

Ben jij al opgeruimd voor het nieuwe seizoen?

Liefs,
Suncheré 

Instagram: sun.styling 
Facebook: SunStyling 
Blogspot: www.sunstyling.blogspot.nl