GIGA GUEST: Muk Is Klaar Voor De Winter

19-10-2016

Als het aan komt op interieur is er ontzettend veel mogelijk. Ik lees daarom veel blogs, ben te vinden op Pinterest en natuurlijk op Instagram om geïnspireerd te raken en nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast lees ik woon bladen en zo belandde ik afgelopen maand op de vtwonen & design beurs. Zoals jullie regelmatig kunnen lezen ben ik gek op vintage items, dit heb ik daar veel teruggezien!
 

 
Op de beurs zag ik veel verschillende invloeden, van industrieel tot romantisch en van modern tot vintage. Het leuke hieraan is dat alles met elkaar gecombineerd kan worden. Durf is iets wat ik veel terugzag, een industrieel item kan prima gecombineerd worden met een donkerblauwe muur en zachtroze details. Dat is het leuke van interieurstyling, je kunt helemaal je eigen weg vinden, zonder dat iets per definitie goed of fout is.
 

 
Na terugkomst zat ik dan ook vol met nieuwe ideeën, zo wilde ik mijn industriële kast in de werkkamer een mooie plek geven en de woonkamer opnieuw indelen. Met een klein budget besloot ik naar de kringloop te gaan om daar mijn slag te slaan. Ik kocht er verschillende accessoires om de ruimtes mee te stylen. Op marktplaats vond ik 2 veilingkistjes met ‘Beemster’ erop, tot blijdschap van mijn vriend, die ook eens iets van zijn eigen dorp terugzag in huis! Omdat het langzaamaan winter wordt wilde ik ook graag een mooi plaid voor over de bank. Deze kunnen al gauw flink in de prijzen lopen, en dus maakte ik hem zelf! Door hem grof te breien met wol die ik goedkoop op de kop tikte heb ik op een simpele manier een fijn plaid voor de winter!
 

 
Inmiddels gaat de kachel aan en worden de dagen steeds korter, de komende periode wil ik het huis dan ook ‘winterklaar maken’. Dat houdt in, fijne warme materialen, warme kleuren en natuurlijke materialen. Stay tuned!
 
Liefs,

Muk
@muk.vl