GIGA GUEST: Plantenmama Judith

23-02-2016

PLANTEN ALS WOONACCESSOIRES
Heel eerlijk: ik heb nooit wat met planten gehad. Laat staan dat ik ze kon verzorgen. Nee, bij mij was alles altijd binnen een mum van tijd overleden… Totdat ik erachter kwam, dat planten toch echt wel een functie in huis kunnen hebben!CACTUSSEN & VETPLANTJES
Ik begon met een aantal cactussen en vetplantjes. Gewoon omdat het lekker makkelijke planten zijn. Mocht ik ze namelijk een keertje vergeten, dan zal er niet zoveel aan de hand zijn. Misschien is dat ook wel één van de redenen waarom ik er zoveel van heb staan. Zo staan er een aantal op de vensterbank, vind je een paar mini cactussen op de plank boven de bank en staan ze tussen de woonaccessoires naast de televisie. Deze kleine, niet veel verzorging nodige plantjes, hebben mij geholpen om de volgende stap te zetten op plantengebied.EEN PLEKJE VOOR IEDEREEN
Want de volgende stap voor mij was om ook eens te gaan voor planten in huis die wel verzorging nodig hebben. Om eens te kijken of ik echt zo’n slechte plantenmama ben. Zo begon ik met één plant (die inmiddels nu een plekje in de kast heeft gekregen) die momenteel nog steeds in leven is. En zo smokkelde ik langzaamaan steeds meer planten in huis. Inmiddels hebben ze allemaal hun eigen plekje gekregen: in de slaapkamer, op de plank, in de vensterbank, op de grond, op de kruk en op tafel.Ja, ik geloof dat ik er een nieuwe hobby en verslaving bijgekregen heb. En inmiddels kan ik ook niet meer zonder ze! Want zeg nou zelf, die plantjes maken van je huis toch wel een beetje je eigen thuis.
 
Tot snel!

Liefs, Judith
www.judith-huls.nl | @juudithhuls