GIGA GUEST: Puntjes op de i bij Anouk

04-12-2016

Raambekleding maakt het af.

Voor ik mijn verhaal begin wil ik even zeggen dat ik het super leuk vindt dat wij zo veel positieve reacties op onze binnenkijker hebben gekregen. Super leuk en lief, dankjewel!

In mijn vorige blog liet ik weten dat wij hier nog niet zo lang wonen en in een zeer korte tijd ons halve huis verbouwd hebben. Nog steeds zijn wij aan het klussen en moeten de laatste puntjes nog afgewerkt worden.

Er moeten/moesten nog best wat spullen besteld worden en ook moet er nog een hoop opgehangen worden. Een van die dingen is onze raambekleding in de woonkamer. Wij hebben aan de voorkant een groot raam en aan de andere kant een groot raam en een deur met  een zijraam. Iedereen die langs liep kon heerlijk bij ons naar binnen gluren. Dit vond ik persoonlijk echt heel vervelend en het werd tijd om daar wat verandering in te gaan brengen.In de eerste instantie wilde wij heel graag houten jaloezieën. Maar omdat wij deze ook aan de tuin deur wilde was dit niet echt praktisch. De houten jaloezieën zijn vrij dik en wanneer je deze dus 2 meter omhoog haalt dan heb je een behoorlijk dik pak aan de bovenkant hangen. Dit kon er voor zorgen dat mijn vriend de deur niet meer door kon zonder te bukken. Daarom is onze keuze op aluminium gevallen. Aluminium jaloezieën in de kleur wit. Ook voor de ladderband kozen wij voor de kleur wit. (wat een verassing hé?)Het leek mij wel leuk om dit eindresultaat met jullie te delen. Ik ben er echt super blij mee, wat een verschil! Onze woonkamer ziet er met raambekleding veel meer af uit. Het geeft een warme uitstraling en zorgt ervoor dat de kou ook wat meer buiten blijft. En het belangrijkste, ‘s avonds kunnen ze heerlijk dicht en kan niemand ons zien zitten.

Onze tuin is ook nog niet helemaal naar onze smaak, maar dat is een klusje wat wij voorlopig nog niet gaan uitvoeren. Door onze nieuwe raamdecoratie kijk je ook minder de tuin in. En hoe fijn, wanneer het dicht is, dan is het ook gewoon echt dicht. Niemand kan meer gluren.Ik vind het op dit moment gewoon mooi om de raamdecoratie open te hebben hangen en niet eens helemaal naar boven. Gewoon omdat ik er zo blij mee ben. Elke keer als ik voor mijn blogs foto’s maak, loopt mijn kleine meisje weer voor mijn beeld. Toch zie je op deze foto onze raamdecoratie heel goed. Dus hij mag er bij! En dan nu nog twee foto’s van de raambekleding in de keuken. Daar was het echt nodig.
Ik ben echt onwijs blij met het eind resultaat. Wat vinden jullie er van?
 
 
Tot over twee weken!

Veel liefs,
Anouk