GIGA GUEST: Sandra haalt de herfst in huis

14-10-2015

It's time for the new season autumn. Haal de herfst in huis en zorg ervoor dat je interieur weer helemaal up to date is voor het nieuwe seizoen. De laatste trends op een rijtje.De trends van dit najaar
We zien erg veel kleur terug in ieder interieur. Kleuren als okergeel, donkergroen en verschillende blauwtinten. Altijd als ik dit zie bij anderen vind ik het fantastisch, maar voor mij is het eigenlijk iets "te". Om herfst in ons huis te creeëren, heb ik er voor gekozen om "groen" toe te voegen. Bloemen en planten zijn namelijk helemaal de trend van dit moment!

En zo ging ik aan de slag, op naar het tuincentrum voor plantjes, takken, decoratiemateriaal en verse bloemen. Die laatste hou ik heel erg van. Bloemen brengen namelijk ook meteen sfeer in je huis!Omdat we wel stylish verantwoorde decoraties willen schilderde ik pompoenen wit. Verder heb ik een heideplantje die eigenlijk buiten hoort stiekem binnen gezet!TIP! Maak gebruik van veel bloemen en takken. Ik heb bijvoorbeeld een rozenbotteltak laten indrogen, zo heb je er het hele seizoen plezier van!En zo haalde ik de herfst in huis. Dan wel op een subtiele manier, maar toch springt het groen er mooi uit. Herfst in sans_huis_stijl ;-)!

Tot snel!

Liefs,
Sandra (@sans_huis_stijl)