GIGA GUEST: Sandra's slaapkamer

03-11-2015

HOE MOET JE BEGINNEN?
Het was best een uitdaging om aan deze ruimte te beginnen. Dit omdat ik graag wilde dat zowel ik, als mijn vriend, zich er helemaal happy zou voelen. Zoals jullie weten hou ik erg van strak, eenvoud en zwart-wit. Mijn vriend daarentegen juist van robuust, stoer en industrieel.

Ja, best lastig he? Maar ik ben natuurlijk meteen aan de slag gegaan. Ik heb veel inspiratie opgedaan via Pinterest en in verschillende woonbladen. Zo heb ik een moodboard gemaakt. En daarna kon ik meteen aan de slag!


BEGIN BIJ DE BASIS
De wanden waren allemaal al wit geverfd en dit hebben we grotendeels ook zo gelaten. Wit geeft (mij) immers rust. Maar om wel meteen een stoere touch aan de kamer toe te voegen, hebben we ervoor gekozen om een wand te behangen met 'wall-behang'. Dit lijkt net op een stenen muur, in een antraciete kleur. Ook zijn de balken van het plafond weer in originele staat terug gebracht door deze te flink wat op te schuren.

De inbouwkast was er al een tijdje (zonder deuren) en ja hoor, ook hier is verandering in gekomen! Gelukkig is m'n vriend erg handig, dit keer waren de prachtige steigerhouten deuren het resultaat. En zo was de basis er.STYLING
Dan begint het leukste van alles: het inrichten en stylen van de slaapkamer. Ik heb er voor gekozen om de accessoires en meubelen wel in een strakke stijl te doen en monochroom te houden. Zwart-wit is daarnaast ook tijdloos en kan overal mee gecombineerd worden. Zo bestelde ik mooie grafische posters bij @bysandynicole en kocht de Compinibili nachtkastjes van Kartell die al enige tijd op m'n wishlist stonden. Een wit dekbedovertrek en lekker veel kussens, om het 'hotel-gevoel' te creeren. 

Maar als kers op de taart kocht ik ook de gave lamp van BePure bij Giga Meubel, ik legde hier en daar een vachtje neer om warmte en comfort uit te stralen. 


En zie het resultaat een stoere, strakke maar toch rustgevende slaapkamer!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Liefs,

Sandra
@sans_huis_stijl