GIGA GUEST: Sans_huis_stijl

08-09-2015

Wie ben ik?
Ik ben Sandra en woon samen met mijn vriend in een eigen gebouwd huis in Tweede Exloermond. Dit is een klein dorpje dat in Drenthe ligt. Ik werk in het dagelijkse leven in een baby-kinder speciaalzaak. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met interieur, styling en fotografie. Dit is echt mijn passie en zo kan ik heerlijk m'n creativiteit kwijt.

 

Vanaf vandaag start ik als gastblogger voor Giga Meubel. Met deze blog hoop ik jullie te mogen inspireren met leuke tips, weetjes en advies over interieur en styling. Ook gaan we een kijkje nemen in mijn eigen huis en hier gaan we dan ook meteen mee beginnen.

Een kijkje in mijn huis
Samen met m'n vriend woon ik nu bijna 3 jaar samen , in dit huis die hij zelf bouwde.
Dit is echt een droom die uitkomt. Mede doordat m'n vriend zelf erg handig is en een eigen bouwbedrijf heeft hebben we dit kunnen realiseren.


Het voordeel van een nieuw gebouwd huis is dat je alles naar eigen wens kunt invullen. Zowel de indeling als alle te gebruiken materialen. Het was een hele uitdaging maar ook super leuk om te doen. En dan moet het huis ingericht worden... 

In het begin had ik heel veel moeite om mijn eigen stijl te ontdekken. Na heel veel veranderen ben ik erg blij met het interieur wat we nu hebben.

  

Het is strak en tegelijkertijd stoer met een Scandinavische touch en veel zwart en wit. Ook af en toe wat hout en houd ik van groen in huis, verder heb ik de laatste tijd best veel planten. Deze brengen zowel kleur als sfeer in de ruimtes.


Mijn favoriete ruimte
Iedereen heeft wel een favoriete ruimte in huis en bij mij is dat de keuken. Deze is heerlijk licht en grenst aan de (achter)tuin, hierdoor kan ik in de zomer heerlijk de terrasdeuren openslaan. Ook zitten we graag met familie en vrienden aan de grote eettafel, dit is erg gezellig.

  

Heb jij ook een favoriet meubelstuk in huis?
Ik heb ik er wel meerdere, maar ik ben toch erg blij met de prachtige oude vitrinekast die ik een aantal maanden geleden kocht. Hij geeft de woonkamer net die stoere touch waar ik al een tijdje naar op zoek was. Heb je nog stylingtips?
Qua styling houd ik het graag rustig, dat is ook meteen mijn tip als je een ruimte inricht. "Less is more". Kies niet voor te veel verschillende materialen of houtsoorten dit maakt het vaak een rommelig geheel. Wel kun je bijvoorbeeld een mix maken van houten meubelen en bijvoorbeeld een leuke oude kast toevoegen of verschillende meubels maar dan wel in dezelfde kleur. 


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn huis! Als je meer wilt zien kun je een kijkje nemen op mijn Instagram of Facebook

Liefs, Sandra (sans_huis_stijl)