GIGA GUEST: Stijl Je Stellingkast Met Kim

06-07-2016

Het was weer eens tijd voor wat verandering in huis! Bij de Ikea heb ik een hele simpele metalen stellingkast gekocht! Super leuk en voor een leuk prijsje.

Van nature hou ik van een opgeruimd huis. Ik hou niet van teveel poespas en kleine accessoires. Lekker groot en aanwezig, daar hou ik van! Echter heeft zon stellingkast toch wat opvulling nodig en was het nog best wel even een klus om te bedenken wat ik erin wilde zetten. 

 

Ik wilde graag spelen met verschillende materialen en groten. Zo creëer je een mooi contrast. Ik heb gekozen voor houten en glazen materialen, maar heb ook leuke souvenirs en boeken in de kast geplaatst. Ik vind het echt een eye catcher in huis! 

Op de bovenste plank heb ik een aantal mooie boeken gelegd. Deze boeken zijn net iets te mooi om ver weg in een kast te stoppen en op deze manier zijn ze toch een onderdeel van je interieur. Boven mijn kast heb ik mijn bull skull hangen. Dit vormt een leuk geheel met elkaar. Op de planken daaronder heb ik een glazen stolp met hoorn geplaatst. Verder staat er een oude houten kandelaar, kaarsen en souvenirs. Een leuke mix & match van materialen en accessoires. Je kan dit iedere keer weer naar wens aanpassen, dat maakt deze kasten zo leuk! Liefs Kim 

Bykimhuisman