GIGA GUEST: Sunchere's End Of Summer

28-09-2016

Wat gaat het jammer genoeg toch snel voorbij, de zomer. Gelukkig kan ik nog steeds nagenieten van onze vakantie in Ibiza! Ow ow ow wat is Ibiza een super mooi eiland! De sfeer, de mensen, het groen van alle bomen, het prachtige huis waar we in verbleven en natuurlijk het mooie weer.


 
Sinds deze zomer zijn we bezig geweest met onze tuin. We hebben er alles uitgehaald en alles opnieuw laten aanleggen. Het tuinhuis hebben we doorgetrokken naar voren en een ruime overkapping gemaakt. Het enige wat we nog moeten beslissen is wat voor soort bomen erin komen te staan. En zodra die staan, wordt het gras gelegd.
Mijn vriend gaat nog twee houthokken aan beide kanten van de overkapping maken en dan is het helemaal af! Ik kan niet wachten! 
 
Je snapt natuurlijk wel dat ik ook niet kan wachten om de tuin te stylen! Dus ben ik alvast een beetje begonnen.
Omdat onze Ibiza ervaring zo super is, willen we dat gevoel in de tuin doorvoeren.


 
Je kunt op verschillende manieren een 'bohémien' style doorvoeren, we hebben gekozen voor natuurlijke materialen en wit tinten. Er liggen oude gebakken klinkers in de tuin en er staat een houten overkapping met schuur. Door het plafond wit te maken oogt het binnen in de overkapping ruimer. Misschien dat er ook nog één wandje wit wordt. ;)

De stenen muur die in de tuin staat heb ik wit gekalkt, met hier en daar minder dekkende stukken voor een oud gevoel. Tegen de witte muur staat een kleine urban jungle met witte en grijskleurige planten. De planten staan in verschillende soorten potten en manden. Natuurlijk hangen er ook lampjes aan de muur, voor de donkere dagen.Onder de overkapping staat de bbq in een verrijdbare tafel. Aan de tafel heb ik kleine haakjes gemaakt en een lederen handvat. Ideaal om een theedoek aan te hangen. Dit is trouwens een hele makkelijke DIY!

Naast de BBQ staat een bartafel. Hiervoor ben ik nog wel opzoek naar verschillende witte barkrukken, zodat we er ook in het najaar gezellig aan kunnen eten.


 
Aan de muur hangt en prachtige stoffen wishdom vlaggetjeslijn van Afro Dutch Paperstone. Hij staat vol met mooie spreuken. De kleine stoffen slinger heb ik zelf gemaakt van reepjes linnen. Ook dit is een makkelijke diy!

Aan de andere wand hangen verschillende soorten manden en schalen bij elkaar. Met daarbij een spiegeltje en een oud olielampje. Op tafel staan verschillende kaarsen bij elkaar. Als de avond valt steken we gezellig alle kaarsjes aan en nestel ik mezelf in een warm plaid. Terugdenkend aan onze vakantie...


 
Tot de volgende keer.
 
Liefs Suncheré
@sun_felter