GIGA GUEST: SylsLifeStyle

25-09-2015

VOORSTELRONDJE
Hey allemaal, ik wil me graag aan jullie voorstellen! Ik ben Sylvia Broekhof en woon samen met mijn man en drie zoons in Deventer, een mooie stad aan de IJssel. We hebben een echt mannen gezin, ik probeer ons interieur dan ook stoer te houden maar wel met een vrouwelijke touch!Voor Giga Meubel ga ik de komende periode inspirerende blogs schrijven over mijn grote passie: WONEN! Deze blogs gaan over (mijn) interieur, styling, woonaccessoires, trends en nog veel meer. Vandaag wil ik jullie meenemen in SylsLifeStyle en laat ik jullie graag mijn huis zien.

BINNEN KIJKEN BIJ SYL
Wij wonen in een twee onder één kap woning, gebouwd in 2007. Wij zijn de eerste bewoners van dit huis en daarom hebben we het destijds helemaal naar onze eigen smaak kunnen inrichten. De basis van ons huis bestaat uit een oude eiken houten vloer, strak gestucte muren en  voor de ramen hangen witte houten jaloezieën.

Het kleurgebruik in ons huis is neutraal: zwart, wit, grijs en hout. Je kunt mijn woonstijl Scandinavisch noemen met  toevoeging van enkele industriële en vintage accessoires.
Woonaccessoires zijn voor mij erg belangrijk in het interieur. Vazen, kandelaars, kussens en plaids, ik ben er gek op en wissel hier dan ook regelmatig mee. Je kunt zo  op een eenvoudige manier je huis een nieuwe look geven en inspelen op de laatste woontrends. Mijn man en zoons zien het vaak niet eens meer wanneer ik iets veranderd heb in huis en soms is dat  maar goed ook...
 


In een hoekje van de woonkamer heeft mijn man een werkplekje gemaakt. Op dit plekje kan ik heerlijk mijn ideetjes uitwerken of me bezig houden met het maken van woonspulletjes (diy). Ook geef ik regelmatig mijn werkplek een ander uiterlijk door kleine veranderingen aan te brengen.De tuin is tegenwoordig een verlenging van je woonkamer, dus ook hier gaat mijn passie voor wonen door. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden met meerdere zitjes. In de toekomst willen we graag onze huidige overkapping vervangen voor een grotere met houten vloer, licht koepels  en een buiten haard! Dat lijkt me echt fantastisch! Maar ja, je moet altijd wat te wensen houden!Mijn inspiratie haal ik vooral uit woonwinkels, woonbladen en van webshops maar zeker ook van Instagram. Hier kun je me vinden onder de naam: @SylsLifeStyle. Neem gerust een kijkje op mijn profiel en vergeet me niet te volgen. Ik hoop dat jullie genoeg inspiratie hebben gekregen van mijn foto’s. Het belangrijkste is: Maak van je huis een thuis!

Tot snel!

Sylvia
@sylslifestyle