GIGA GUEST: Sylslifestyle op de vtwonen&design beurs

06-10-2015

Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn vriendin Lianne naar de vtwonen&design beurs in de RAI Amsterdam geweest. Het kostte ons nog wel enige moeite om met de trein van Deventer naar Amsterdam te komen, er waren veel vertragingen. Vanwege koperdiefstal reden er namelijk minder treinen. Nu weet ik dat koper nog steeds een trend is in het interieur, maar dat men daar zo ver voor zou gaan! :)
 

 
Eenmaal binnen in de RAI kreeg ik meteen de kriebels, wat hing hier een heerlijke sfeer! Voor iedere interieurliefhebber is deze beurs echt the place to be! Of je nou op zoek bent naar een nieuwe vloer, inspiratie voor je badkamer of zoekt naar leuke woonaccessoires, je vindt het er allemaal. Ik was vooral benieuwd naar de laatste woontrends en daar ben ik dan ook naar op zoek gegaan.
 
Wat je nu veel ziet zijn grijstinten die overlopen in blauwtinten. Dit kan gecombineerd worden met zwart of antraciet, voor een stoere look. Maar ook met wit voor een frissere look. Het vloerkleed is ook een echte musthave in je interieur. Het Perzisch tapijt is terug van weggeweest en ook een rond kleed is het helemaal!
  
Veel aandacht was er ook voor industrieel en vintage wonen, ik hou ervan! Krukken, lampen, lockers, kisten en ga zo maar door. Wanneer je een industriële lamp aan je interieur toevoegt, geeft dit meteen een stoere uitstraling. Door hier nog een mooi grof gebreid plaid aan toe te voegen, breng je nodige warmte terug.
 

 
Bij Giga Meubel shop je natuurlijk ook veel mooie industriële en stoere items! Op mijn persoonlijke wishlist staan nog:
- De stoel draadkacht cathy in het zwart, die zou mooi staan op mijn werkplekje.
- Industriële lamp old grey, echt een super item! 
 
Ik heb een heerlijke dag op de beurs gehad. Met een hoofd vol inspiratie en ideeën ging ik weer naar huis. Thuis zaten mijn man en zoons al op mij te wachten. Ze waren benieuwd naar mijn verhalen, maar ze waren nog meer benieuwd naar de hoeveelheid tassen die ik bij me zou hebben!  Nou, dat viel de heren zeker mee, want ik heb alleen 2 stoere grijze kussens geshopt. Zou ik het dan toch nog eens leren?!
 
Liefs,
Sylvia