GIGA GUEST: Trolley-tips en DIY met Rianne

26-08-2016

Toen ik en mijn vriend gingen samenwonen hebben we echt heel wat woonwinkels afgestruind. Nergens konden we iets vinden wat we ook echt samen mooi vonden. Tot we binnenstapten bij Giga Meubel. We hadden eigenlijk in het eerste kwartier dat we binnen waren een eettafel, tv-meubel, salontafel en nachtkastjes. Ik dacht HO, gaat dit niet te snel? Hoe kan dit?


 
De salontafel was eigenlijk het eerste item wat ons opviel. Hij heeft uiteindelijk een plekje niet voor de bank, maar achter de bank gekregen. Want tsja.. Waarom zou je hem eigenlijk gebruiken waar die daadwerkelijk voor bedoeld is? De salontafel beton is uiteindelijk namelijk ook een loungehoek geworden. Zie eerdere blog!Onze trolley wordt vooral gebruikt om mooie dingen neer te zetten en een stilleven te maken. Mooie vazen, een sfeerlampje of stolpen en op de onderste plank van de salontafel trolley heb ik meestal plaids liggen die gezien mogen worden. Heerlijk voor de koude avonden (die hopelijk nog even wegblijven).

De mix van oud en nieuw, producten met een verhaal en schatten die je op vakantie hebt gevonden kun je bijvoorbeeld onder je stolp neerzetten. Hou het wel rustig en zorg dat je het niet te vol zet. Schuiven is the keyword. Haal eens wat weg en zet er iets nieuws voor in de plaats. En zo blijven we bezig..


 
DO IT YOURSELF MET RIANNE
Benodigdheden:
- Hout (we hadden van tijdens het klussen wat resthout over, wie wat bewaard heeft wat)
- 2 clips
- 2 reageerbuisjes

Zaag het plankje in de gewenste vorm die jij leuk vindt, zorg er wel voor dat die groter is dan de reageerbuisjes. Ga voor een hexagon, driehoek, rondje of een vierkant. Alles kan en alles mag;)! Daarna schuur je hem goed op, zodat alle scherpe kantjes er vanaf zijn. Hierna kan je hem schilderen, of laat je hem gewoon lekker naturel.Als het plankje droog is kan je de clips er voorzichtig opschroeven. Vervolgens schuif je de reageerbuisjes er doorheen. Nu nog een paar gave bloemen, stoere bladeren of natuurlijke takken en klaar is kees. 
 
Liefs Rianne
@aarnsrianne