GIGA GUEST: Urban Jungle Bij Kim

24-08-2016

Ken je dat gevoel? Je huis is in mooie naturel tinten ingericht, alle mooie bloemetjes zijn te kleurrijk, dus heb je amper planten en bloemen in huis. Dit is wel een typisch 'dingetje' bij mij thuis.  Het liefst hou ik alles in het zwart/ wit en aarde tinten, maar al die mooie bloemetjes zijn ook weer te schattig om niet neer te zetten. 

Afgelopen week ben ik naar de Ikea geweest om wat leuke planten in te slaan!  Ik vind dat planten en bloemen een huiselijke sfeer creëren, veel vrolijkheid uitstralen en dat stukje wilde ik graag in mijn huisje toevoegen. Een pop of color, maar dan ook weer niet te overheersend. 

Ik had al een wat grotere groene plant in mijn woonkamer staan, toentertijd ook bij de ikea gekocht! Helaas heeft deze plant het niet altijd makkelijk bij mij. Teveel water, te weinig water... Echte groene vingers heb ik niet, maar tot nu toe staat hij nog prachtig! In mijn woning heb ik een erker met smalle vensterbankjes. Perfect voor prachtige orchideeën! Ideaal voor in mijn erker omdat het hoge en smalle planten zijn, past dus perfect! Ik heb er ook nog 1 op mijn nachtkastje gezet en 1 op mijn salontafel. Genoeg orchideeën dus! Variërend van licht roze tot wit met paarse stipjes. Daarnaast had ik nog een super leuk Bamboo plantje gekocht. Heel simpel, maar toch erg leuk! De vorm van het plantje vind ik erg apart en geeft een speels effect! Voor nu staat hij op een salontafeltje, maar hij zou ook prima op de vensterbank kunnen! Nog een ander schattig plantje met een roze touch en wat nep bloemetjes voor in kleine vaasjes. Zoals je kunt zien heb ik de smaak te pakken en ik moet zeggen, ik vind het toch leuker staan dan gedacht. Doordat er meerdere planten en bloemen staan is het toch een mooi samenhangend geheel. Nog een mooie bos bloemen op tafel en het plaatje is compleet! 

Liefs, 

Kim 
@bykimhuisman