GIGA GUEST: Verven Met Anouk

04-01-2017

Zwarte krijtverf.
Allereerste een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad.
Bij de meeste mensen is inmiddels de kerstboom weer de deur uit en mag het huis weer lekker veranderd worden. Ondanks dat de kerstversiering altijd erg gezellig is ben ik altijd blij als het weer weg is, de rust in huis is weer terug.Net voor het nieuwe jaar bedacht ik me om toch ook weer eens te gaan schilderen. Dit keer een beetje uit mijn comfort zone. Wit is mijn favorieten kleur in huis maaaar… Toen wij 4 maanden geleden deze woning hebben gekocht was het de bedoeling om het kleine muurtje in onze woonkamer zwart te gaan schilderen. Niet zomaar zwart, maar krijtverf zwart. De verf hadden wij al 4 maanden in huis maar nog steeds durfde ik het niet te doen.Ondanks dat ik zelf stylist ben en mensen vaak adviseer om het gewoon te doen had ik toch de twijfel, ik heb nogal last van verander dwang haha en ben snel ergens op uitgekeken.

Naast dat is zwart ook best een heftige kleur en ik was bang dat het me misschien toch ging storen of vervelen. Na lang Pinterest afbeeldingen kijken ben ik het toch gaan doen! Ik koos voor een halve muur, een hele muur leek me een beetje te veel.Ik heb gekozen voor krijtverf omdat ik aan het oefenen ben met handlettering. Dit lijkt me heel erg gaaf om daar op te gaan doen. Naast dat is het ook een leuk muurtje voor mijn dochter om op te gaan krijten straks.
Voor nu ben ik er erg blij mee, het is even wennen maar ik vind het eigenlijk wel stoer staan. Ook vind ik dat onze klok nu mooier uit komt op de muur. Wat vinden jullie ervan?

Veel liefs,

Anouk
@anoukdekker