GIGA GUEST: Warm Wit Bij Sunchere

30-10-2016

Het duurt niet lang meer voor de echte winter in gaat slaan (natuurlijk hoop ik dat het nog even gaat duren), maar één ding is zeker het wordt steeds kouder.

Bij de herfst en de winter denk je al snel aan de donkere dagen en meestal aan warme, donkere kleuren. Maar niets is minder waar. Zoals ik al in een eerder blog liet weten, zou ik het liefst ons hele huis wit maken! Ik houd gewoon echt van wit tinten!
 


Bij de kleur wit kun je al snel denken aan een kille, strakke, witte tandartspraktijk, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Door verschillende wit tinten met elkaar te combineren, krijg je een warm gevoel. Denk maar aan een strakke witte stoel met een warm crème kleurig bontje erin of een warme plaids in de bank of op het bed.
 


De kleur wit past echt overal bij en is een mooie rustige basis voor in welke ruimte dan ook. Zelf combineer ik wit graag met de kleuren ivoor, crème, beige, grijs en zwart. Maar ook met de materialen hout, staal en beton.
 
Als ik mijn wekelijkse rondje door de kringloopwinkel loop, kijk ik altijd naar de items zelf en niet naar de kleuren. Je kunt namelijk alles verven. Ik heb daarom ook verschillende soorten lak en verf in natuurlijk wit tinten in de kast staan. Laatst heb ik nog een vaas wit gelakt en een stalen stoeltje (dat eerst groen was) wit geverfd. Staal is een koud materiaal, maar met een wollig plaid erover wordt het toch warm wit.


 
Laat alle warme wit tinten maar komen, deze winter!
 
Tot de volgende keer!
Liefs Suncheré
sun.styling