GIGA GUEST: Win Een Vlinderstoel Van Jet

19-06-2016

De Butterfly chair of Vlinderstoel stond al een geruime tijd bovenaan mijn verlanglijstje. Het is een heerlijke stoel om lekker in te relaxen én siert je interieur. Op Instagram zie ik ook regelmatig mooie plaatjes van dit stijlvolle meubelitem voorbij komen op enkele van mijn favoriete feeds.

Deze comfortabele stoel, la Mariposa, werd voor het eerst ontworpen in Buenos Aires in de jaren ’30 door drie Argentijnse designers te weten Bonet, Kurchan en Ferrari. Ze ontmoetten elkaar in Parijs, waar ze assisteerden in het atelier van Le Corbusier, een andere topklassieker onder de designmerken.  Overal is over nagedacht bij deze vlinderstoel: hoogste kwaliteit materialen, stijlvol design en een goed zitcomfort.Deze stoel, die ooit begon als campingstoel, is een echte  klassieker geworden en zien we dan inmiddels ook in diverse uitvoeringen terug; met een frame van staal en de keuze van een zitting uit kunststof, leer en textiel die makkelijk afneembaar en vervangbaar is. Kortom,  allemaal hippe en praktische uitvoeringen voor zowel binnen als buiten.De stoel met lederen bekleding is vooral een échte musthave en heel trendy in het hedendaagse interieur. Best grappig, want dit ontwerp is inmiddels al ouder dan wij zijn! De populariteit van dit zitmeubel is dus enorm, vooral ook omdat het zo’n tijdloos design is.  Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de cognac lederen variant. Het leuke vind ik ook, dat óók het frame in diverse uitvoeringen te verkrijgen is: chroom, zwart en koper.Wil jij ook zo’n gave vlinderstoel in huis? Dan heb ik voor jullie een leuke verrassing, want in samenwerking met Giga Meubel mag ik een vlinderstoel naar keuze weggeven (m.u.v. de vlinderstoel koeienhuid). Wat moet je daar voor doen? 
1. Deel een van de foto’s uit mijn blog via Facebook en/of Instagram, of een foto van het plekje waar jij de vlinderstoel zou zetten
2. Tag @______jet en @gigameubel in de foto
3. Vermeld de #jetgigagiveaway 
4. Zorg dat je IG profiel of de FB post op openbaar staat, anders zien wij niet dat je meedoet. 
 
De winnaar wordt  zondag 2 juli a.s. bekend gemaakt. 
 
Succes!
 
Liefs, Jet